perjantai 3. toukokuuta 2024

Tapahtumia 2024, niin menneitä kuin tuleviakin

Vappuna (1.5.2024) järjestettiin Sodankylässä Pärinäpäivä. Ei taida olla virallinen nimitys, mutta itse ainakin sanon tapahtumaa Pärinäpäiväksi. Sodankylän alueen auto- ja moottoripyöräharrastajat järjestivät parin muun tahon kanssa vappukulkueen. Oli moottoripyöriä ja vanhoja autoja, sekä paljon seuraajia. En olisi uskonut, että vetäisi niin paljon väkeä...

Kuvasin tapahtumasta videon. Ei ehkä paras paikka kuvata, mutta parempaa en löytänyt. Mutta toivottavasti saa kuiten jonkinlaisen kuvan tapahtumasta.


Tulevista tapahtumista voisin mainita pikaisesti esim. kaikille tutun elokuvafestarit. Festarit järjestetään tänä kesänä 12.-16.6.24.

Kesällä järjestetään myös nelikymppisten kokoontumiset. Eli vuonna 1984 syntyneet sodankyläläiset kokoontuvat 27.7. PiitsiPubille menneitä muistelemaan. Tapahtumasta voi lukea FB:n tapahtumasivuilta.

Skannailin viime viikolla vanhoja luokkakuvia. Osan sain lähetettyäkin kaverille, jolta puuttui muutama kuva. Mutta nyt tällä viikolla kävi huono säkä. Tietokoneesta (pöytäkoneesta) särkyi virtalähde, enkä pääse käsiksi juuri nyt kyseisiin tiedostoihin. Kone on viety huoltoon, mutta menee pakostakin ensi viikkoon ennen kuin saan tiedostot käsiini (vanhat tiedostot vielä pelastettavissa/siirrettävissä, vaikka ei virtalähdettä koneeseen löytyisikään).

Luokkakuvasta tulikin mieleen... Kuvasin joskus ysärillä kuviksen tunnilla jotain VHS-kasetille. Digitoin videon joskus ja laitoin videon YouTube-kanavalleni (taitaa olla yksityinen, eli ei löydy hakutoiminnolla). Mutta tästä linkistä pitäis päässä katsomaan video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti