maanantai 1. toukokuuta 2023

Hyvää vappua 2023!

Kuukausi vaihtui, ja nyt eletään toukokuuta. Eli näin 1.5. voinee toivottaa hyvää Walburgin päivää eli vappua!

Päivittelin äskettäin Keräilijän kertomaa -blogia. Harvemmin tulee päiviteltyä sitä(kään) blogia, joten aika herätellä hieman sitäkin blogia. Blogissa kertoilin hieman uusimmista postimerkki-ostoksista ja mitä kaikkea teen tai aion tehdä. Käykääs kurkkaamassa ajankuluksenne.

Tulikin mieleen, päivittelin myös kotisivuja. Linkkeihin uusi osio jne. Ei mitään kummempaa.

Mutta mitäpä tänne? Ei kait mitään kummempaa. Kuukausi vaihtui, huhtikuu vaihtui toukokuuksi. Kuun vaihtuessa siirryin kesälomalle. Oikeastaan (osa-aika)töistä työttömäksi. Nimittäin opetus ja opastus on tältä talvelta virallisesti ohi. Seuraavan kerran tiedossa syksyllä elo-syyskuun vaihteessa, kun kansalaisopiston opetus aloittaa jälleen rullaamaan.

Termi osa-aikainen... Työkkärin (tai Kelan) termistöä hyödyntäen ja mukaillen, on työ osa-aikaista jos ei ole kokopäivätyötä ja täysiä tunteja (mitä lie onkaan). Eli jos ei ole tyyliin 8h/päivä ja viitenä päivänä töissä, niin se on jotain muuta. Tai näin olen ymmärtänyt...

Olikohan muuta? Pari aihetta oli kyllä mielessä, mutta kummasti katosi mielestä. En edes muista aihetta. Se on se kun juolahtaa mieleen jokin ahaa-elämys ja heti katoaa kun ei ajattele sitä ollenkaan. Ärsytys!

Mutta se siitä. Tais olla tässä kaikki keskeisimmät asiat, joten seuraavaan kertaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti