perjantai 14. huhtikuuta 2023

Huhtikuu 2023: Kevään kuulumisia

Merkinnän kirjoittaminen venähti parilla päivällä, viivästyi suunnitelmista hieman. Päivittelin nimittäin kotisivujen linkkilistaa alkuviikosta, samassa rytäkässä oli tarkoitus kirjoittaa tännekin merkintä. Mutta kas, blogin päivittely siirtyikin nyt loppuviikkoon.

Tosiaan, päivitin hieman kotisivujani, linkki- ja opetus-osioita tarkemmin sanottuna. Nyt kevään edetessä opetus kansalaisopistossa alkaa olemaan finaalissa, jonka johdosta päivittelin hieman aikatauluja opetus-osioon. Viimeiset digiopastukset ovat nyt huhtikuussa, jonka jälkeen alkaa "lomailu" (vaikka työttömänähän minä etsin työtä). Ja digiopastus jatkuu sitten kesän jälkeen seuraavan kerran syksyllä, elo-syyskuun vaihteessa kun opiston syyslukukauden toiminta alkaa jälleen.

Linkki-osiossa ei nyt mitään suurta dramaattista muutosta tullut. Lisäsin uuden osion (historia/tietokanta-linkkejä) sekä korjailin ja säädin hieman ulkoasua.

Jääkööt tämä merkintä hieman lyhyeksi tynkämerkinnäksi, väliaikapäivitykseksi. Tärkeimmät asiat lienee kerrottu... Pitänee tästä lähtä varaamaan verikoeaikaa ja soittelemaan apteekkiin. Psoriasis-lääke pitää tilata. Ikuisuusjuttuja. Puolen vuoden välein verikokeet (seurataan onko muutoksia). 12 viikon välein pistettävä lääke, joka pitää tilata erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti