lauantai 20. tammikuuta 2024

Lentäen olisit...

Pitääkö vanha mainoslause tulevaisuudessa paikkansa? Lentäen olisit jo perillä? Sen näyttää aika...

Kuvakaappaus
eräästä FB-julkaisusta

Pari viikkoa sitten uutisoitiin parin suomalaisen firman toimitusjohtajan vaihdoksista. Kuuntelin radiouutisia, jossa kerrottiin Finnairin uudesta nimityksestä (Yle 11.1.2024). Topi Manner siirtyy Finnairilta Elisan palvelukseen. Ja Kuusiston tilalle Finnairiin siirtyy Turkka Kuusisto. Jännintä tässä on Kuusiston edellinen työpaikka (tai siis pesti ennen Finnairia). Hän on nimittäin toiminut Postin toimarina.

Hei haloo! Voiko herkullisempaa tilannetta olla? Nimittäin irvailla Postin surullisenkuuluisasta maineestaan. Postilla kun on ollut hieman kyseenalainen maine hitaudestaan ja tavasta toimittaa postia. Milloin on myöhässä ja milloin hukassa tai toimitettu väärälle paikkakunnalle.

En ole pahemmin lentänyt, kerran olen eläessäni lentänyt lentokoneella (vielä kun Sodankylästä lennettiin). Mutta uskaltaakohan tulevaisuudessa lentää ollenkaan? Löytääkö kone perille Helsinki-Rovaniemi-välillä, ettei tee mutkaa vaikkapa Rooman kautta? Kestääkö lento normaalin pari tuntia, vai onko odotettavissa vaikkapa viiteen vuoteen venyvä matka-aika kuten sängyn tapauksessa (IL 12.11.2022)?

Keksisköhän itse vielä jotain irvailuja? Ei äkkiseltään tule mieleen... Ilta-sanomat / Taloussanomat on listannut artikkelissaan (12.1.24) lisää letkautuksia mitä ihmiset ovat keksineet Postin ja Finnairin tapauksesta. Kaikkea ne keksiikin...

Muut asiat

Olikohan mulla muuta mielen päällä? Ensi viikolla järjestetään vaalit. Tarkemmin sanoen presidentinvaalit. Niinistölle valitaan seuraaja... Pitäiskö käydä äänestämässä?

Tällä viikolla alkoi työt, vaikkakin vain yksi digineuvonta-aika olikin keskiviikkona. Ensi viikolla onkin jo kolme neuvonta-aikaa.


Mutta ei tässä muuta tällä kertaa, joten
Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti