maanantai 10. heinäkuuta 2023

Kesäisiä terveisiä!

Pikainen katsaus menneeseen ja tulevaan... Tiedossa on pitempi kirjoitelma, kunhan tästä matkaväsymyksestä tai -uupumuksesta ensin selviää. Matkustelin nimittäin viime viikon, joten vie päivä tai pari palautua reissun rasituksista. Ja pyykit pitää pestä 😁

Viime viikon eli heinäkuun (2023) ekan täyden viikon olin Helsingissä. Tulossa tavaksi? Viime vuonnakin olin myös kesä-heinäkuun vaihteessa Helsingissä. Museoita ja nähtävyyksiä tuli kierreltyä ja katseltua. Käyntikohteissa oli vanhat tutut eli Ateneum ja Kiasma sekä uusista kohteista Amos Rex ja pari museota Suomenlinnassa.

Suomenlinnan reissun tein keskiviikkona ystäväperheen kanssa. Käväsimme tutustumassa Suomenlinnan lelumuseon sisältöön sekä Sotamuseon näyttelyihin. Lelumuseo oli mukavan pieni ja intensiivinen (oikea sana kuvaamaan museota?), suosittelen lelujen historiaan kiinnostuneille. Leluja tais olla 1800/1900-luvun taitteesta "modernimpaan" avaruusaikaan (1950- ja 60-lukujen avaruusalukset yms). Olikohan siellä uudempaa tavaraa? Törmäsin ainakin nk. kurkkumopoon, joka sillointällöin pomppaa pinnalle sosiaalisen median meemi-osastolla.

Mutta reissusta sitten enemmän seuraavassa merkinnässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti