lauantai 6. elokuuta 2022

Mainostauko! Blogiin päivityksiä!

Väliaika, kahvia ja pullaa! Ei sentäs, mutta mainostauko tähän väliin silti. Vintiöistä ja kesäteatteri-sketsistä tuttu lausahdus muuten...

Olen kerännyt vuosien varrella jos jonkinlaista tavaraa ja tilpehööriä. Esimerkiksi postimerkit, tietyt postikortit, eräät kirjailijat ja kirjasarjat, kaikkea ja kaikenlaista. Olen jossain vaiheessa eriyttänyt keräilyjutut omaksi blogikseen. Tämä kyseinen blogi kantaa nimeä Keräilijän kertomaa.

Vaikka nykyään harvemmin päivittelen kyseistä blogia, niin silloin tällöin tulee kirjoitettua merkintää myös sinnekin. Joskus tuntuu, että liian harvoin tulee merkintää tehtyä, hyvä jos edes tätä pääblogia päivittelen edes jotenkin säännöllisesti. Mutta nyt on asia korjattu, niin tämän kuin sen toisenkin blogin kohdalta...

Tähän väliin sopii muuten päivän poiminta uutisvirrasta. Etsin ja tutkailin nimittäin blogimerkintää varten netin syövereitä, minkälaisia sarjakuvia löytyy postimerkkien suhteen. Törmäsin erääseen iltapäivälehden uutiseen vuodelta 2017.

Iltalehti uutisoi lokakuussa 2017 eräästä miehestä, joka oli eräänlaisena kokeena lähettänyt itselleen kirjeen. Postimerkkinä mies ei käyttänyt virallisia merkkejä, vaan hän oli leikannut ja liimannut sopivan kokoisen kuvan mainoslehtisestä. Halusi tietää toimitetaanko puutteellinen kirje perille. Kirje oli toimitettu perille asti, eli koe oli onnistunut. Virallisestihan tämä on rikos, mutta tuskinpa kukaan yhdestä merkittömästä kirjeestä lähtee ketään vankilaan laittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti