perjantai 3. heinäkuuta 2020

Tulevia merkintöjä?

Mistä voisin kirjoittaa? Mitä aiheita käsittelisi? Iski "blackout" eli mielessä ei oikein liiku mikään ajatus tällä hetkellä.

Kenties voisi... Mielessä on pyörinyt jonkin aikaa listata kunnolla ärsytyksenaiheita. Eli perinteinen Uulaa ärsyttää -lista jossain vaiheessa?

Käväsin tällä viikolla Tankavaarassa, ajankuluksi läksin aikaa kuluttamaan. Voisi viikonlopun aikana kirjoittaa merkintä reissusta. Voisi peräti pari kuvaakin editoida ja julkaista. Vaikka kovin montaa kuvaa en ottanut, niin voisi kokeeksi kikkailla panoraamakuvia. Kokeilin nimittäin kännykkäkameran panoraama-ominaisuuksia, voisi niitä hieman tutkailla.

Merkintä jäi tyngäksi, mutta ei liene suuri ongelma...

1 kommentti:

  1. Arkikuvia kyliltä? Tekstiksi ensin tietenkin, mistä kuva on, ja sitten ehkä jotain turinointia kuvaan liittyen? Ottaisin itse just nyt tällä sekunnilla kuvan kirjaston takaosan nojatuoli-pöytä-yhdistelmästä, joka on ison ikkunan edessä. Siinäpä olen istunut, lukenut ja katsellut nättiä takapihaa :). Kertoisin lempikirjoistani yms. Tai siirtymä Veikkolan taakse: olikohan siellä sellaiset portaat, ja rikkonaista asfalttia, "ja aika nuoruuden ei enää palaa"? Äh siis tällaista oikeasti Sodiksen tavallista katukuvaa, mutta pikkuisen höystettynä menneisyyden muisteluilla ja nykyisyyden availulla :)

    VastaaPoista