sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Etsitään inspiraatiota!

Jostain kumman syystä viime aikoina inspiraatio on ollut hieman kadoksissa. Tai ei varsinaisesti inspiraatio, lähinnä syksystä ja pimenevistä illoista johtuvaa väsymystä. Ja blogin suhteen ei ole yksinkertaisesti sopivia aiheita löytynyt. Tai sellaisia aiheita joista voisi kirjoittaa jotain mielenkiintoista. Mistäköhän löytyis aiheita blogiin?

Pari aiheentynkää on pyörinyt blogitekstien luonnoksissa, joten käsitellääs net alta pois.

Lähde HS / sarjakuvat
Olisiko perinteisen ikäkriisin paikka? Lukiessani Hesarin sarjakuvia törmäsin Viivi ja Wagner -sarjikseen, joka osui ja upposi. Kuinka nopeaa aika onkaan menny? Kun tätä vuosisataa on pian aikaa kulunut jo kohta 20 vuotta.
Lähde Yle 11/2018

Kierrätystä kehiin! Eli muovin (ja myös muiden kierrätettävien jätteiden) keräilyverkosto laajenee. Mutta mihin jäte kulkeutuu täältä Lapista ja mitä niille tehdään? Tällä hetkellä lähin paikka taitaa olla Oulussa, jossa sekajäte poltetaan lämpövoimalassa. Rovaniemelle on suunnitelmissa jätteenpolttolaitos (ts. laitos joka pystyy polttamaan sekajätettä).

Pitkästä aikaa käväsin perjantaina pubivisassa. Hiljaista oli, vaikka onkin pikkujouluaika. Olikohan 4 vai 5 ryhmää? Ei siinä, mukavampi tunnelma kun ei ole paljoa älämölöä. Miten sijoituin kisassa? Olin kolmas, jeee! Ja kisailussa oli pari väliarvontaa. Kisailukysymyksenä oli Näsinneulan korkeus, arvaukseni (135m) osui lähimmäksi. Väärin meni metrillä. Voitoksi viinivälinesetti. Pitänee varmaan opetella juomaan viiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti