tiistai 13. helmikuuta 2018

Ruokaa ja ihmettelyä

Tein tässä vähän aikaa sitten pitkästä aikaa lihamureketta. Tavanomaisesta poiketen, en käyttänyt taikinassa sipulikeittoa. Normaalisti käytän pohjana sipulikeitto-neste-seosta, johon sekoitan jauhelihan ja kananmunat (ja mausteet). Tällä kertaa laitoin korppujauhoja, tai siis korvasin sipulikeiton k-jauhoilla. Tuli yllättävän hyvää... Voiko sanoa pehmeämpi maku?

Tänään samalla taikinaohjeella pihvit.

btw... Kaupassa on myynnissä lihapulla-ainekset. Siis kuiva-ainehyllyssä erillinen pussi lihapullille. En ole varma onko kastike lihapullille vai tehdäänkö siitä itse pullat. En nimittäin ole koskaan sitä käyttänyt. Oon tosiaan taikinaan käyttänyt sipulikeittoaineksia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti