Yks kaks muistui mieleen metsästäjänleipä, eli leivän päälle jauhelihapihvi ja sienikastike. Valitessani raaka-aineita huomasin kaupanhyllyllä valmiita lindströmin pihvejä. Päätinpä hyödyntää niitä tavallisten pihvien sijaan, vaihtelun vuoksi.
Josko hieman ohjetta tähän väliin. Paahtoleivät ja pihvit paistumaan pannulle, samalla kastike tulille. Eli perinteinen valkokastike (jauhoja ei paahdeta ruskeaksi ja nesteenä maito), johon sienet ja mausteet mukaan. Kootaan leipä järestyksessä alhaalta ylös: sinapilla voideltu paahtoleipä, juustoraaste, pihvi ja lopuksi kastike. Tarjoillaan lämpimänä
Pitäiskö liittää kuvia? Ans kattoo, jos ja kun saan koneelle siirrettyä ja editoitua joitain kuvia.
Ai niin, meinas unohtua! Minkälaisia eri lämpimiä leipiä on olemassa? Googletin nimittäin vasiten metsästäjäleivän ohjetta, ja tuntuis että ohjeita ja versioita yhtä monta kuin tekijöitä. Onko käytössä kokolihaa, mistä sienistä kastike tehdään jne etc. Lisäksi tuntuisi olevan jokaiselle leikkeleruualle oma leipä-versio. Oskarinleipä, oopperaleipä... Mitä kaikkra näitä onkaan
Kastiketta vaille valmis annos |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti