Päätinpä pitkästä aikaa tehdä paprikanautaa. Alkujaan ohje olisi ollut porsaalle, mutta lihana käy mikä tahansa suikaleliha.
Tarvikkeet:
- nautaa (pari rasiaa, á 400g)
- paprikaa (pari kipaletta eri värisiä)
- (mauste)kurkkukuutioita
- ruokakermaa
Suurustamiseen jauhoja (tai maizenaa)
Mausteet
- paprikajauhe
- (valko)pippurijauhe
- soijakastike
1. Liha paistetaan ja maustetaan (paprikajauhe, pippuri & soija). Itse käristän kunnon valurautapadassa...
2. Kastike suurustetaan: jauhoja lihan sekaan, ruskistus ja vettä sekaan. (Jos laiskuus ja/tai kiire vaivaa, käytetään suurustamiseen maizenaa.) Laitetaan lisäksi hieman kermaa.
3. Lisätään suikaloitu/viipaloitu/paloiteltu paprika ja kurkkukuutiot.
4. Haudutetaan puolesta tunnista tuntiin. Itse pistän uuniin about tunniksi.
Tarjoillaan vaikka riisin ja vihannesten kanssa.
kuulostaapa hyvältä
VastaaPoistaHyvää se onkin... Ja riittoisaa, riittää lämmitettävää illaksi tai seuraavalle päivälle vaikka olisikin useampikin syömässä =)
VastaaPoista