keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

ÄÄääärrrssyyttttyyyyysss!!!!!!!

Ärsyttää!!!! Ei onneksi vituta, mutta melkein...

Sähköposti sekaisin! Jostain syystä olen saanut jo pitempään nk. roskapostia tahoilta, jotka ovat väärentäneet lähettäjätiedot. Eli lähettäjäksi on merkattu luotettava taho, esimerkiksi jokin suomalainen verkkokauppa. Eihän ne suodatu roskapostifiltteristä sitten ollenkaan... Ne tulee aina läpi, jonka jälkeen s-postissa on tuhat ja sata miljoonaa "Win free casino spin" -tekstiä jne. Ja vastaavasti nyt kevään ja kesän aikana ihan oikeat mainosviestit kääntyy sitten roskapostikansioon!!!

ÄRSYTYS!! Kun ei koskaan tiedä milloin viestit sitten on roskiksessa ja milloin ne on sitten oikeassa postissa!!!

Kerran informoin erästä yritystä, lähetin spostia heidän nimissään lähetettävästä roskapostista. Asenne oli maailman surkein: Ei kuulu meille, emme tee tiedolla p*skan vertaa. No ei ehkä noilla sanoilla, mutta kun kierto- ja korulauseet riisuu pois niin eipä sitä muuta jää jäljelle. Hei kamoon! Jos yritys haluaa hoitaa kunnolla, jokaiseen palautteeseen pitää suhtautua kunnolla! Oikea tapa olisi ollut "Paneudumme asiaan" eli olis voinut edes laittaa nettisivuille infoa ne surullisenkuuluisat "Nimissämme on lähetetty huijausviestejä" -tekstin, eikä vaan todeta ettemme tee asialle (tai asialla/tiedolla) yhtään mitään!

Ja paskat ala kainostelemaan. Firma on kotimainen nettihuutokauppa eli Huuto.net-palvelu. Tän tapauksen johdosta luottamus kyseistä lafkaa kohtaan laski huomattavasti.

Mikäs vielä mua ärsyttäis?

No nämä s***anan sääsket ja muut ötökät, jokka tulee ja kuppaa!!! Muutenkin iho kutiaa ton psoriasiksen johdosta, niin siihen vielä ne inisijät!!!

Aaarrghh!!!

No tää nyt oli tällänen tynkäviesti, mä nyt lähen tästä käymään kaupassa ja kirppiksellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti