maanantai 4. helmikuuta 2019

Toispuoleiset terveiset

PRKL! Että pitääkin olla kylki kipeä... Viime viikolla alkuviikosta sain sen verto kovat yskänpuuskat, että sain jotenkin ryittyä vasemman puolen kyljen kipeäksi. En tiedä mitkä kaikki lihakset ja luut siellä paukku ja meni solmuun, mutta sen verto arka ettei pysty kunnolla edes kumartumaan...

Kumman nopeaa meni viime viikko. En kummemmin ehtinyt blogiakaan päivittelemään. Kummasti viikkokatsauskin siirtynyt viikonlopulta seuraavan viikon alkuun. Pitäis petrata!

Viikko vaihtui. Mutta loppuviikosta vaihtui myös kuukausi, eli tammikuu vaihtui helmikuuhun. Tuli(kin) mieleen... Viime kuuta kutsutaan tipattomaksi tammikuuksi. Kuin huomaamatta vietin tammikuun tipattomana. Ja todennäköisesti jatkuu vielä ainakin viikon jos parikin. Maksa kiittää ja kuittaa?

Helmikuu tosiaan alkoi. Ystäväni kanssa päätettiin haastaa itsemme (ja toisemme), turhat roinat pois. Onko se nyt konmarittamista? Eli itselleen turha tavara tai pari päivässä pois, joko kirppikselle tai roskiin. Viikonloppuna kävin pikaisesti läpi muutaman kirja- ja DVD-läjän, joista löysin pari kirjaa ja leffaa poistoon. Tästä se lähtee...
Lähde: Helsingin Sanomat
Mitenkäs työrintamalla? Tämä kuukausi jäljellä nyt voimassa olevaa sopparia/työharjoittelujaksoa. Pitänee selvitellä miten jatko. Jatkuuko vai onko muut jutut mielessä.

Tiedotteita ja tekstejä raapusteltu, tietoja etsitty ja löydetty... Viime viikolla tutustuin opiston tarjontaan, esimerkiksi seuraamalla kielten ja kirjallisuuden opetusta. Mutta niistä sitten myöhemmin. Sen verto voinen sanoa, että englannin kurssi vaikutti mielenkiintoiselta. Voisi ehkä joskus itsekin osallistua jollekin kurssille, kerratakseni kieltä.

Revontuli-opistolla on tarjolla älylaitteiden (puhelimet, tabletit yms) opastusta. Viime viikolla pääsin tutustumaan myös kyseiseen opiston tarjontaan. Neuvotaan laitteiden ja ohjelmien käytössä, mielenkiintoinen palvelu.

Pitäisi varmaan jossain vaiheessa rustata pitempi postaus kyseisistä kursseista. Josko kelpaisi esimerkiksi opiston omaan blogiin.

Muut aiheet ja uutiset
Tänään (4.2.2019) on kaksi julkkista poistunut keskuudestamme. Mäkihyppääjä Matti Nykänen sekä näyttelijä Ismo Kallio ovat kuolleet.

Muistuikin mieleen. Kokoelmista pitäisi löytyä pari Matti Nykäsen postimerkkiä 1980-luvulta.
Suomalaisia urheilijoita
postimerkeissä
Kuvakaappaus
Postimuseon FB-julkaisusta
EDIT: Lisätty Postimuseon FB-kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti