tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ei mee kuin Strömsössä

Jos kaikki olisi mennyt kuin suunniteltu, niin istuisin toimistossa tekemässä töitä. Jos kaikki olisi mennyt kuin toivoin, olisi minulla toukokuussa kontrolliaika lääkärille. Mutta ei niin ei!

Edellinen työrupeama loppui helmikuussa. Sovimme, että työkokeilu jatkuisi vielä pari kuukautta. Aikataulullisista jutuista johtuen teimme sopimuksen nk. hiihtolomaviikolla, sovimme työharjoittelun alkavan maaliskuun viimeisellä viikolla. Ainoastaan työkkärin vahvistusta vaille kaikki selvää. Paperit lähtivät työkkäriin, perinteisenä postina. Maaliskuun viimeinen viikko alkoi, mutta työkkärin vahvistuksesta ei vieläkään mitään informaatiota. Soittoa työkkäriin, mutta vastaaja vastasi ja luetteli numeron johon soittaa kun virkailija ei paikalla. Soittoa uuteen numeroon. Jälleen kerran vastaaja. Inhoan vastaajia ylitse muiden, joten en jättänyt viestiä. Soitin työkkärin palvelunumeroon, joka ei osannut asiassa sen kummemin neuvoa. Jätin soittopyynnön. Viiden päivän sisällä pitäisi soittaa.

Prkl!

Soitin terveyskeskukseen, pari reseptiä piti uusia ja toukokuulle piti varata aikaa kontrollikäyntiä lääkärille. No eipä sekään nyt sujunut täysin ongelmitta... Osa resepteistä "hukassa". Koska osa lääkkeistä on määrätty ja uusittu Rovaniemellä keskussairaalassa, eivät ne näy terveyskeskuksen tiedoissa. Mitä vitt....?! Eikös se ongelma olisi pitäny olla jo korjattu, kun siirryttiin tähän yhteen yhtenäiseen tietojärjestelmäjuttuun? Siis tämä järjestelmä, jota esim. Kanta-sivusto edustaa? Haloo!

No reseptit sain uusittua mitä tarvitsin. Seuraava harmaita hiuksia aiheuttava ongelma oli lääkärinaika. Oikeastaan kontrolliaika. Psoriasiksen vuoksi olen käynyt Rovaniemellä keskussairaalaan ihopolilla. Viime kerralla päätettiin, että jatkossa paikallisessa tk:ssa kontrollikäynnit vuoden välein. Vuosi tulee täyteen toukokuussa, ja toukokuulle sovimme kontrollissakäynnistä. Tiedustelin asiasta jo syksyllä tk:sta, kysyin asiasta vuodenvaihteessa. Sanoivat, että varaa aika maalis-huhtikuussa. Ja mikä oli vastaus tänään? Kolmen kuukauden jono! Kivat teille... Minähän olin varaamassa aikaa jo 5 kk aiemmin, mutta eipä sitä tulevasta silloin tiennyt...

Ei tässä, minä lähden nyt syömään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti