keskiviikko 27. helmikuuta 2019

JSN-näyttely ja muita höpinöitä

Käväsin perjantaina pikaisesti kirjastossa. Piipahdin lukemassa päivän lehdet ja samalla katsastin näyttelyosaston Skandaalista skandaalin -näyttelyn. Kyseinen näyttely on Julkisen sanan neuvoston 50v-näyttely, jossa kerrotaan neuvoston toimintatavoista ja päätöksistä kertomalla esimerkkejä JSN:n käsittelemistä "skandaaleista". Eli JSN käsittelee eri medioissa julkaistuja juttuja, noudattaako jutut hyvää journalismia ja noudatetaanko jutuissa journalistisia ohjeita.

Mielenkiintoinen näyttelykokonaisuus. Hitsi, kun en ehtinyt tarkemmin paneutumaan näyttelyyn, oli kiire toisaalle (kävin työpäivän jälkeen, ja iltapäivällä alkoi eräs palaveri). Ja huomasin vasta nyt, että näyttely päättyi juurikin viime viikolla. Tarkoitus olisi ollut käydä tarkemmin tutustumassa kyseiseen näyttelyyn.

JSN:ltä on avannut uudet sivut, jossa käsitellään millainen on vastuullinen journalismi. Käsitellään samoja aiheita, mitä oli myös tuolla kirjastossakin olleessa näyttelyssä.

Väsymys iski. Tänään (ke 27.2.19) järjestettiin Kittilässä opiston digiraati, siellä tuli käytyä. Digiraadissa pohdittiin miten kansalle opettaa digitaitoja (atk:ta eli tietotekniikkaa) etc. Pitkäksi meni tämä päivä, kun heräsin jo ennen kuutta. Ja nukkumaan varmaan lähempänä puoltayötä...

Seuraavaksi someuutisia! Luin Lapin Kansan uutisesta eräästä uudesta toimesta. Sodankylä ja vlogaaja? Palkka kaks ja puol tonnia? Video / viikko? Jokseenkin vieras ajatus...


Ei muuta ko seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti