perjantai 2. helmikuuta 2018

800. merkintä

Huomasin juuri, että olen kirjoittanut 799 merkintää. Joten tämä merkintä on kahdeksessadas merkintä. Jeee!

Mutta... Klassinen sibvuhuomautuksen paikka. Kaikkia tekstejä ei ole julkaistu. Vielä. Osa aiheista ja teksteistä luonnoksia, työstövaiheessa. Mutta eikhän net jossa vaiheessa työstetä julkaisukuntoon.

Olen kipeä. Tai ainakin sairastumassa. Tukkoinen olo, yskä, kurkku ja nenä karhea... Apteekista särkylääkettä ja kaupasta keltasta jaffaa, loppupäivä (ja viikonloppu) lepoa. Jos ei auta, niin pitänee hakea vahvemmat dropit.

Tänään olis hotellilla standup-ilta. Ja pubivisa ja jamit. Sattuneesta syystä en ole menossa... Ehkä joku toinen kerta. Ainakin kevättalvella pääsiäisen aikoihin on perinteinen Kelekka-kiertue, jossa aattelin piipahtaa.

Pressanvaalit oli ja meni, Sale uudisti pestinsä ja jatkaa toiselle pressankaudelleen.

Onko muuten viimeaikaisissa presidenteissä yhtään, joka ei olisi ollut kahta kautta virassa? Ja tarkistukseen... Ahtisaari oli yhden kauden. Tuntuis olevan poikkeus. Kekkonen oli useamman kauden, jonka jälkeen Koivisto oli pressa pari kautta. 2000-luvulla on ollut vain kaksi pressaa (Halonen ja Niinistö), vaikka olisi ollut ajallisesti mahdollista jopa neljään...

Mutta nyt lepäämään ja sairastamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti