lauantai 23. joulukuuta 2017

Jo joutui armas aika

Kuvan lähde
...muttei suvi suloinen, sillä nythän on talvi ja joulu. Satelee lunta ja on taidettu ennustaa huonoa keliä ainakin osaan maata.

Huomenna on jouluaatto. Miten vietän joulun? Perinteisesti, eli kotona joulu tulee vietettyä. Joulupuurot, sauna, ruokailut, joulupukin oottaminen, lahjojen jako, yhdessäolo... Joulupukki? No sisarilla on lapsia, suurin osa alle kouluikäisiä, niin totta kai pukkikin käy kylässä. Ja ei ole minun jobi, vaikka etäisesti saatanki häntä muistuttaa.

Eipä muuten ole tainnut lähiaikoina kukaan pikkulapsista luullut mua joulupukiksi. Yleensä näihin aikoihin saanut merkityksellisiä katseita, jotkut lapsista kysynytkin äitiltään olikohan tuo pukki... Tais ainoa kerta olla pari kk sitten, kun sattumalta kuulin kuinka lapsi mietti "jos se oli sittenkin pukki" tjsp.

Ja poiminta tapahtumista. Huomioni kiinnittyi erääseen somessa jaettuun tapahtumaan: Pekka Haavisto heittää dj-keikan Disco Paradisessa tapaninpäivänä. Itseäni hieman huvitti, ainakin hymyilytty suuresti. Presidenttiehdokas heittää diskokeikan täällä 😂

Minua ei diskossa nähdä, säästän itseäni muihin rientoihin. Viikon päästä hotellilla standup-keikka, esiintymässä Matti Patronen ja Jack Björklund.

Ja täten toivotan Hyvää ja rauhallista joulua kaikille tasapuolisesti! Seuraavaa merkintää sitten viimeistään ens vuonna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti