keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Marraskuu ja uusia tuulia

Lokakuu vaihtui marraskuuksi, uusia tuulia puhaltelee. Tai ainakin muutoksia työrintamalla. Olin työkokeilussa puoli vuotta (kahdessa jaksossa) ja nyt tuo työrupeama on ohi. Mukava työpaikka ja työympäristö, ei valittamista. Mitä jäi käteen? No ainakin konkreettisesti pari työhanskoja. Muutama pari hanskoja jäi taktisesti takin taskuun työpäivän jälkeen (ja roskiinhan nuo ois käyttöiän päätyttyä joutunut). Ja sainpahan ainakin kokemusta. Miten sitä sanottiinkaan? Yhtä kokemusta rikkaampana.

Mitä aion seuraavaksi tehdä? Työkkärin kiemuroihin pitänee tutustua ja hoitaa tuo byrokratiajutut kuntoon tällä viikolla. Hankala sivusto muuten, ei meinaa heti löytää etsimäänsä. Muita suunnitelmia ei olekaan.

Suunnitelmia ei ole, mutta voisi tehdä -osioon kuuluvia juttuja onkin mielessä. Voisi käydä Rovaniemellä. Perinteinen museo- ja nähtävyyskierros, eli Arktikum ja Korundi ainakin. Ja perinteiset liikunnalliset maanantait ja torstait säilyy aikatauluissa "vapaa-ajasta" huolimatta.

Olikohan muuta? Sää on talvinen, pakkasta on ollut 10 ja 15 asteen välillä. On tainnut välillä painua lähemmäs -22 astetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti