keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Sattui ja tapahtui kaupassa

Onko edellisestä merkinnästä 10 päivää? Ei osaa laskea, varsinkaan ilman kalenteria. Luonnostelin tekstiä (aihetta oikeastaan) jo aiemmin, mutta kirjoittamaan "pääsin" vasta nyt.

Mistä aloittaisin? Aloitetaan vaikka pureutumalla otsikon aiheeseen, eli sattumuksia kaupassa...

Tapaus A
Olen töissä kaupassa (hyllytys ym.). Olenkohan ollut edellisen vuoden sisään reilun puoli vuotta töissä samassa paikassa? Harjoittelu- ja työkokeilujaksojen välissä taukoja ja lomia, siitä lyhyempi aika... Työskennellessäni kaupassa asiakaspalvelutilanteet ovat tulleet tutuksi. Missä on tuote se ja se lienee yleisin kysymys. Pari viikkoa sitten piti huokaista syvään, sisäisesti toki. Asiakas etsivä/eksynyt ilme naamalla lähestyy ja kysyy "Oletko töissä täällä". Pikaisesti vilkaisin työasuani ja silmänräpäyksen ajan käyn läpi kaikki sarkastiset vastaukset läpi mitä ei varmasti pidä sanoa (muuten vain hengailen täällä firman työasu päällä hyllyjä täyttämässä jne). Päädyin vakiovastaukseeni, eli "Juu, töissä olen, miten voin auttaa?"

Tapaus B
Kaupassa on asiakkaille tarjolla eri välineitä, johon voi kerätä ostokset. Perinteisten työnnettävien kärryjen ja kannettavien korien lisäksi on myös perässä vedettävä kori (perinteistä koria isompi). Eräs päivä piti pysähtyä hetkeksi miettimään mitä mä just näinkään... Asiakas ei vetänyt perässään sitä oikeaa vetokoria. Rouva oli napannut mukaansa telineen, jossa pidetään perinteisiä kannettavia koreja... Telineessä lie ollut jäljellä enää vain yksi kori ja asiakas kait luuli sitä sellaiseksi perässävedettäväksi malliksi.

Tapaus C
Artiguloinkohan itseäni (tai aikeitani) liian epäselvästi? Kävin tänään kotimatkalla tekemässä päivän loton (keskiviikon Viking loton). Tilasin yhden rivin satsin Viikinkiä, jokeria ja lomatonnia. Yleensä saan yhden lapun, tällä kertaa sain kolme lappua. Ei oo eka kerta, kun on käynyt samankaltaisesti.

Muut asiat
Alkaa syksy edetä huimaa vauhtia. Viikon sisällä puista on alkanut varisemaan lehtiä ihan kunnolla. Pitänee kaivaa jossain vaiheessa lehtiharva naftaliinista.

Blogin tilastoja tarkastelin. Venäjä on kirinyt jälleen kävijämäärissä. Viikon tarkastelujaksolla kävijöitä 160+, kun taas Suomesta kävijöitä/lukijoita/klikkauksia "vain" 50...

Tässä kaikki tällä kertaa. Vielä pitää piikittää ennen kuin lähtee nukkumaan. Psoriasikseen piikitettävä lääke, kerta viikkoon... Siitä tulikin mieleen. Kovin herkästi saan mustelmia. Ihailin just suihkun yhteydessä kuinka säärissä ja käsivarsissa on taas uusia mustelmia. Ja ei tarvi kovin suurta tökkäystä, ko alkaa jo sinertämään. Kuuluu asiaan, kun mainitsin iholääkärille mustelmaherkkyydestä.


PS. Olisin lisännyt kuvia, ei onnistunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti