sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kuvia ja videoita

Perjantaina oli saunailta. Kävimme läpi vanhoja VHS-kasetteja, löytyykö kaseteilla esim. vanhoja mainoksia. Muutamalta videolta löytyikin pari mainosta. Mutta niistä myöhemmin. Kaseteilta löytyi myös 40 minuutin Seikkailu Joulumaassa -video. Digitoin ja latasin videon YouTubeen.

Varsinaista kameraa ei ollut mukana, mutta kuvia tuli myös räpsittyä. Menomatkalla kuvasin mm. Kitinen-joella uiskelleen joutsenparven. Ainakin yritin, kännykkälaatu ei ole kaikkein parhain. Ja zoomauskaan ei ole kaikkein parhain... Lauantainan kylille palattuamme käväsimme myös Pappilanniemessä. Pari kuvaa sieltäkin tuli napattua.Kylälaakson päiväkoti.
Tai se mitä päiväkodista on jäljellä.

Pappilanniemi, Kitisen ja Jeesiöjoen yhtymäalue,
oikeassa laidassa vastarannalla näkyy kotiseutumuseo.

Yritys luoda panoraamakuva...

Jälkinotaatit:
Yritin parista kuvasta luoda panoraamakuvia. Jotkut kuvat onnistui, jotku taas onnistui huonommin. Taidot niin kuvauksessa kuin softan käytössä eivät ole nk. pro-tasoa. Ja kun käyttää nk. ilmaisversiota, vaikuttaa sekin hieman lopputulokseen.

Käytän panoraamien tekoon Zoner Photo Studio -softan ilmaista versiota. Suht helppo käyttää, perustoiminnot helppo omaksua (tai ainakin ne mitä itse tarvitsen/käytän).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti