lauantai 26. marraskuuta 2016

Lauantain merkintöjä

Kävin viikolla sotilaskodissa pitkästä aikaa munkkikahvilla. Ostin pari CD-levyä, kotimaista musiikkia (Lapinlahden linnut, Ultra Bra sekä Freud Marx Engels & Jung), kaikki levyt 1990-luvulta.

Levyt veivät tieni sotilaskotiin. Luin jostain Facebookin ilmoituksesta sotkussa käynnissä olleesta äänitteiden poistomyynnistä. Päätin sen perusteella käväistä sitten munkkikahvilla.

Erään levyn kanteen liimattu tarra herätti mielenkiintoni. Sodankylässä sijainnut musiikkikauppa. Keskusteltiin pikaisesti missä kyseinen kauppa on sijainnut. Nykyäänhän täällä ei siis ole musakauppaa. Itsellä on hatara muistikuva kaupasta, en tosin ole käynyt itse kyseisessä kaupassa (ainakaan musiikkiasioissa). Taidan olla sen verto nuori, ettei ole ollut asiaa kauppaan ennen kuin se loppui. Lisäsin muuten kuvan Sodankylän historiaa -kanavalle...

Mitä vielä? Kuuban entinen presidentti Fidel Castro on kuollut. Oli tekemässä vallankumousta, jonka jälkeen oli Kuuban johdossa viisi-kuusi vuosikymmentä ennen kuin luovutti vallan nuoremmalle veljelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti