tiistai 3. toukokuuta 2016

Pitkän päivän ilta

Pitkä päivä takana. Aamulla kahdeksaksi töihin, kolmelta parin tunnin tauko, viideltä iltapäivällä takaisin töihin. Ja kotona kasin maissa. Eli käytännössä täysi 12 tunnin rupeama...

Tänään järjestettiin peruskoulun "päättäjäiset", kevätjuhla, vaikka koulut loppuvatkin vasta lähes kuukauden päästä. Jonkinlainen uudelleenorganisointi, päällekkäisyyksien karsimiseksi tjsp. Kaikki päättäjäiset eivät olisi samaan aikaan, samana päivänä. Työpaikka taltioi tapahtuman ja koosteesta julkaistaan DVD. Tähän liittyen olin paikalla. Tilauslomakkeitten jako sekä kameran takana häärääminen. Onneksi ei itse tarvinnut kuvata liikkuvaa kuvaa, itse otin still-kuvia, järkkärillä eli järjestelmäkameralla napsin kuvia. Toivottavasti joku kuva onnistui.

Oli muuten sotilaskodin liikkuva yksikkö tarjoilemassa juhlan jälkeen kahvit ja munkin. Mukava yllätys.

Kuinkakohan kauan siitä on kun viimeksi olin päättäjäisissä? Tai kevätjuhlissa? Vuosia, vuosia sitten... Viimeksi omat kevätjuhlat taisi olla lukiossa keväällä 2003, muiden valmistujaisia olen kyllä pari kertaa sen jälkeen juhlinut.

Mitäköhän vielä? Kaunis sää on ollut. Aurinko on paistanut koko ajan. Mukavan sään saivat kevätjuhlalleen...

Pikainen tilastokatsaus:
Tarkastelin blogin tilastoja. Eräs osio listaa maita, joista blogissa käyty. Kärkisijoilla ovat Suomi ja Venäjä. Suomen vielä ymmärtää, mutta Venäjä on ekana! Kirjoitan kuiten suomeksi, joten pakostakin jonkinlainen kielimuuri pitää olla.

Oikeastaan kielikysymys ei ehkä tärkeimmällä sijalla. Lähinnä se mietityttää mitä tietoa hakivat ja löytyikö oikea asia. En tiedä, sanokaa te...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti