tiistai 19. tammikuuta 2016

Tammikuun sekalaisia merkintöjä

Tavoilleni uskollisena tarkistan ensimäisenä tilastot kirjautuessani Blogger-palveluun. Tilastoissa liikenteen lähteissä (mistä ja mitä kautta blogiin tultu tjsp) huomasin jonkin Meltwater-sivuston. Minkäköhän alan sivu tai palvelu tämä on? Ei ole nimittäin aiemmin tullut vastaan... Googletusta kehiin! Ilmeisesti jonkinlainen sisällönanalyysiin keskittyvä yritys (WP: Meltwater Group). Onkohan blogini "herättänyt huomion", jos teksteistäni jotain analyysia on saanut johonkin yritykseen?

Mutta asiaan.

Tänään tiistana (19.1.2016) Soneran verkko on ollut alhaalla, vikaa ilmeisesti softassa eli ohjelmistossa jonkinlaista häikkää. Vika alkoi ilmeisesti viideltä aamuyöllä ja vika saatiin korjattua iltapäivällä. Toivottavasti on saatu korjattua... Itse en ole pahemmin tänään kännykällä soitellut, joten en tiedä kuinka laajasta viasta kyse ja onko vielä vikaa yhteyksissä. Netti ei ole poikki, onneksi. No eipä lasku kasva kovin suureksi, kun ei pääse vähään aikaan soittelemaan.

Olikohan muuta? Säästä ja ilmastosta on sopiva keskustelunaihe mihin tilanteeseen vain. Pakkaslukemat huipussaan jälleen, -30 asteen tietämillä ollut tänään. Ja on tainnut tälle viikolle luvata pakkasta 25 ja 35 asteen välillä... Jossain vaiheessahan se tais käydä -15 asteessa, mutta taas lähti kylmenemään.

No koska ulos ei ole menemistä paukkupakkaseen ja kännykkäverkot eivät toimi, voi hyvillä mielin katsoa vaikkapa elokuvia. Lauantaina käväsin kirppiksellä, mukaan tarttui muutama DVD. Pari elokuvaa ja yksi suomalainen sarja. Maailmojen sota ja Mel Brooksin Sankarit sukkahousuissa sekä Ketonen & Myllyrinne -sarjan kolmas tuotantokausi. 

Muihin asioihin ja uutisiin. Pari julkkista kuollut nyt tammikuussa lisää. Aiemmin taisin mainita muusikot Bowien ja Kilmisterin. Vähän aikaa sitten kuoli näyttelijä Alan Rickman ja pari muutakin julkkista. (WP: Luettelo vuonna 2016 kuolleista henkilöistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti