lauantai 5. joulukuuta 2015

Son Joulukuu

Jotenkin tuntuu, että jäänyt vähemmälle blogiin kirjoittelu. Ei ole ollut kovin paljoa aiheita mistä kirjoittaa... Ja taitaa jäädä tämäkin merkintä hieman tyngäksi.

No tällä viikolla alkoi joulukuu. Ja adventtikalenterin aika! Ostin joulukalenterin jo aiemmin, marraskuun puolella, joten pääsi heti availemaan luukkuja kuun alusta. Itse asiassa, kalenterissa on pari luukkua päivätty marraskuulle. Joten pääsi jo aiemmin availemaan :)

Kalenterin muuten ostin partiolaisilta. Ovelta ovelle -tyyliin kävi yks päivä myymässä. En meinannut aluksi kuulla koputusta, kun niin vaimeasti koputti...

Kirppislöydöt

Meinas vallan unohtua: kirjallisuus ja elokuvat! Ja postimerkit myös!

Käväsin kuun vaihteessa pitkästä aikaa kirppiksellä. Kiertelin ja tutkailin tarjontaa. Pisti silmään pari pöytää, jossa oli tarjolla DVD-levyjä ja kirjoja. Lähes uutta tavaraa, osassa levyjä ei oltu ees muoveja postettu... No mukaan tarttui Sujata Masseyn Rei Shimura -teos ja Mel Brooksin Mieletön maailmanhistoria -elokuva. Hinta yhteensä tais jäädä alle kahteen euroon, hyvä diili siis. Yleensä yksittäisten tuotteiden hinta aökaa pyörimään lähempänä 5 euroa, joten euron pari hintaiset tuotteet alkavat olemaan jo löytö.

Tällä viikolla posti toi Huuto.netistä löytämäni/ostamani tuotteet. Pelkäsin, ettei tule kovin nopeaa postin lakkoilun myötä. Mutta positiivisesti yllätti, kun tuli jo parissa päivässä...

Löysin siis erään postimerkkivihkon ja pari leffaa. Elokuva-aiheinen postimerkkivihko sekä Sleeping beauty ja Sleepy Hollow -leffat. Mutta taidan kertoilla niistä joskus toiste, toisessa merkinnässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti