tiistai 16. kesäkuuta 2015

Mobiilia pohdintaa ja utelua

Otsikko kertonee oleellisimman: merkintä tehty mobiilisti eli kännykällä. Ja tekstissä pohditaan blogin sisältä, miten sitä voisi kehittää.

Tällä kertaa päivityksen kirjoittelen mobiilisti. Sattumalta iski into kirjoittaa merkintä, ja kännykkä sattui ekana olemaan hollilla. Blogia olen harvemmin kirjoitellut/päivitellyt kännykällä. Klassiset syyt: pienen näytön tuomat layout-ongelmat ja näppäilyvirheet (yms).

Mutta asiaan! Selailin kirjanmerkkejä ja lueskelin muutaman blogin uusimpia tekstejä. Eräs asia herätti kysymyksen koskien omaa blogia. Pitäisikö olla enemmän kuvia? Pitäisikö tekstä kuvittaa enemmän? Ja kuvilla tarkoitan lähinnä omaa tuotantoa. Eli pitäisikö aktivoitua enemmän valokuvaamisessa ja käyttää rohkeasti omia kuvauksia?

Pelkkä blankko teksti on tylsähkö. Välillä tulee tunne, että teksti tarttis jotain kuvitusta rytmittämään muuten niin'harmaata tekstiä'. Olen kyllä ajoittain täydentänyt tekstiä kuvilla, mutta tuntuisi että suurin osa on joko skannauksia tai kuva/ruutukaappauksia.

Eli miten on:
Minkäslaista kuvakattaausta laitetaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti