torstai 26. kesäkuuta 2014

Postimerkkejä ja leimoja

Positiivinen yllätys tänään! Sain postissa pari merkkiä, oikeastaan merkkejä varustettuna hieman erikoisimmilla leimoilla. Kaikenkaikkiaan puolisen tusinaa merkkejä ja leimoja sain eräältä postimerkkejä harrastavalta keräilijältä. Sydämmelliset kiitokset siis siitä.

Tulen tekemään aiheesta vielä tarkemman merkinnän, mutta voisi lyhyesti kertoa mitä kaikkea tuli postissa. Muutama joulupostimerkki ja aiheeseen liittyvä leima. Paikkakuntamerkkejä taisi olla suurin osa. Lisäksi taisi yksi leimoista olla Napapiirin leimalla? (Laitoin merkit kansioon, kansio jäi toiseen huoneeseen, ja muisti on sitä mitä se on.) Kyseinen leima (Napapiiri/joululeima) löytyykin jo kokoelmista, ja olenkin tainnut mainita leimasta aiemmin blogissani. Mutta muut merkit ovatkin uusia minulle.

Mutta lisää merkeistä sitten myöhemmin.

Linkkivinkkiä ajattelin laittaa. Nimittäin hetken mielijohteesta googletin erikoisleima-hakusanalla kuvia. Minkälaisia leimoja on olemassakaan... Törmäsin hakutuloksissa pariin mielenkiintoiselta vaikuttavaan blogiin, jotka käsittelevät postimerkkejä tai postia tavalla tai toisella.

Filateliasta ja keräilystä

Passion for postcrossing

Waiting for your letter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti