lauantai 17. syyskuuta 2011

Blogin kehittäminen, vol. n+1

On jälleen aika tiedustella lukijoilta mielipidettä. Jälleen aika miettiä blogin sisältöä ja miten sisältöä voisi kehittää ja luoda.

Mitä haluaisitte lukea blogista, mitä aiheita haluaisitte? Minkälaisia tekstejä haluaisitte?

Tulen tuottamaan tekstejä varmaan samaan tyyliin. Mutta aihe-alueet ovat hieman hakusessa. (Ja hieman kirjoitustyylikin.) Mitkä aiheet ja asiat olisivat mielenkiintoisia?

No tässä nämä pohdinnat tällä kertaa...

4 kommenttia:

  1. Mielestäni blogin aihealueet ja tyyli ovat olleet oikein onnistuneita. Aiheet ovat monipuolisia ajankohtaisuuksista historiaan, henkilöhohtaisuuksista maailman tapahtumiin ja tyyli nasevan asiallista, mutta myös tuttavallisen leikkisää. Jatka samaan malliin UULIS!

    -js

    VastaaPoista
  2. Tämä kirjoitus onkin näköjään jo vuoden takaa mutta vastaanpas nyt kuitenkin. Olen muutamia kertoja törmännyt kirjoituksiisi ja pidän siitä että aiheet ja sisältö on jaettu selvästi eri kategoirioihin ! ja aiheet liikkuvat laidasta laitaan.
    Onko festarit, elokuvat ja musiikki kiinnostuksen kohteitasi! niistä olisi muka lukea lisää.. Ja ehkä laittaa jotain pätkiäkin jota suosittelet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, kulttuuri ja taiteet (elokuvat ja festarit mukaanlukien) on yksi monien joukossa... Voisi tosiaan ehkä enemmän/tarkemmin paneutua arvosteluihin ja arvioihin. Ja vois tosiaankin jotain pätkiä suositella =)

      Poista
  3. just niin. Omasta mielestäni on ainaki mukava että aiheita on laidasta laitaan. Monissa blogeissa keskustellaan tarkasti vain tietystä aiheesta. Niin tällaset arvostelut, pätkät ja kuvat tuo kivasti monipuolisuutta ja värikkyyttä blogiin ..

    VastaaPoista