torstai 2. kesäkuuta 2011

Psoriasis-leiri Helsingissä 23.5.-1.6.2011

Helsingissä järjestettiin 10 päivää kestänyt psoriaatikkojen sopeutumiskurssi touko-kesäkuun vaihteessa. Kurssilla olt tarjolla tietoa ja tukea psoriasiksesta. Kurssille osallistui 8 henkilöä, ja olin yksi onnellisista osallistujista.

Mitäs kaikkea tulikaan tehtyä ja opiskeltua? Liikuntaa oli monessa muodossa: kävelyä, jumppaa, punttisalia, uintia. Luennoilla jaettiin tietoa monesta eri asiasta, kuten esim. voiteista & lääkkeistä, yhdistyksistä, taudin taustoista ja kulusta etc.

Vapaa-ajalla tutustuimme Helsinkiin ja asuinympäristöön. Kävimme syömässä mm. Rymy-Eetussa (saks.tyylinen ravintola), Zetorissa ja monessa aasialaisessa ravintolassa (kiinalainen, nepalilainen, thaimaalainen, japanilainen). Museoissa ja näyttelyissä tuli käytyä, parissa tapahtumassakin tuli pyörähdettyä. Museokohteita oli mm. Päivälehden museo, Sotamuseo, Ateneum, Postimuseo ja Kiasma. Sattuipa mukavasti, että tämän vuoden Maailma kylässä -tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna eli samaan aikaan kuin psorikurssi oli Helsingissä.

Mitäs muuta? Elokuvissa tuli käytyä, käveltyä on tultu kohta liiankin kanssa, elokuvaa ihailtu... Mukava oli kurssi, seura erinomaista ja palvelu täydellistä. Kiitos siis Psoriasisliitolle =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti