maanantai 26. lokakuuta 2020

Sekalaisia ideoita ja toimintasuunnitelmia

Lienee aika päivitellä tänne jotain? Blogin päivittämistahti näyttää venyvän hieman pitemmäksi kuin kahden viikon välein. Ei ihan kolmea viikkoa? No ei se niin haittaa, asia korjaantunee nyt!

Lumi sateli maahan tuossa viikko pari sitten. Kerralla tuli useampi sentti valkiaa maahan. Ainoa ongelma taitaa olla se, että nyt tällä hetkellä on sää plussan puolella. Eli toisin sanoen loskakeli! Sanonko mistä ja kuinka syvältä? Joka paikka märkänä ja luistattaa joka paikassa. Puhumattakaan siitä, että pysyykö tiellä vai ei.

Autosta tulikin mieleen: talvirenkaat vaihatin viime viikolla alle. Pitäis varmaan uudet kumit hankkia alle. Nastat vaikuttivat sen verto kuluneilta (ja sileähköiltä). Ja ilmeisesti ikää renkailla taitaa olla kymmenisen vuotta (mikäli katsoin renkaan koodit oikein). Hintaahan noille kumeille tulee pakostakin useampi satanen, citymaasturista kun on kyse. No sen näkee sitten kun ne tilaa ja asentaa...

Mitäs muuta? Kenties uutisten pariin? Tai no uutiset ja uutiset... Sain tässä päivänä parina lehteä lukiessani idean eräästä harrasteesta. Nimittäin mieleeni juolahti eräänlainen leikekirja. Tai voidaan puhua myös jonkinlaisesta "skräppäyksestä", tulee englanninkielisestä termistä scrapbook. Leikkaa-liimaa-periaate, kerätä mielenkiintoiset ja hauskat pikku-uutiset johonkin pieneen vihkoon jne.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti