keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Vapaa-aikaa, sarjoja ja elokuvia

Viikonloppu kuluni scifiä katsellessa. Tilasin netin kautta melkein viikko sitten pari DVD-levyä, jotka tulivat viime perjantaina. Ja perjantaina sattumalta löysin myös yhden elokuvan ihan perinteisestä "kivijalkakaupasta".

Tilasin The 100 / Eloonjääneet -sarjan kuudennen tuotantokauden. Kuudennen kauden raileri löytyy YouTubesta. Lisäksi ostin kolmannen osan Labyrintti-elokuvasarjasta (aiemmat leffat Labyrintti ja Labyrintti - Aavikkokokeet). Ja kaupasta löysin Iron Sky 2 -leffan. Labyrintti-elokuvaa en ole ehtinyt vielä katsomaan, mutta Iron Skyn katsoin ja aloittelin Eloonjääneitten katsomista. Ei sitä kaikkia yhdessä hetkessä katso.

Ja ohjelmista kun puhe... Game of Thrones -sarja loppui ja samoihin aikoihin alkoi dr Who. Kun yksi loppui, niin uutta putkeen. Ei lopu heti katsominen. Saanut seurata Yle Areenalta kunnolla sarjoja.
****  ****  ****  ****
Tällä viikolla vietetään Lainan päivää (8.2.), jolloin kirjastoissa  on vietetty jotain kirjallisuuteen liittyvää teemallista juhlaa. Yleensä Lainanpäivänä on saanut vähintään myöhästymismaksut anteeksi.

Linkit
- Sompion Kirjapaimenet
- Suomen Kirjastoseuran tapahtumasivu
- Helmet.fi-sivuston tapahtumasivu

Ja jottei ihan unohtuisi: Runebergin päivä 5.2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti