keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuodenvaihteen 2019-2020 turinoita

Aloitin tämän merkinnän  kirjoittamisen toissapäivänä, viime vuoden puolella. Jostain syystä jäi hieman vaiheeseen, mutta korjataas asia nyt...

Makselin tuossa juuri pari laskua, joiden eräpäivä on nyt tällä viikolla. Vasta siitä konkretisoitui se, että vuosi lähestyy loppuaan vaihtui. Joulut on vietetty ja vuoden vaihtumista juhlistettiin nyt alkuviikosta.

Mitenkä joulu sujui ja miten sitä vietin? En mitenkään erikoisesti sitä juhlistanut. Perinteiset riisipuurot (aamu)päivällä, jonka jälkeen suunnistin siskon luo. Kaikki sisarukset yhessä paikassa perheineen, joten vipinää ja vilskettä kun lapset joulupukkia oottivat... Jouluruuan ja lahjojen jälkeen suunnistus kotia, jossa sai melkein heti suunnata lepäilemään.

Pari pehmeää pakettia (sukkia, paitoja) ja muutama kovempi paketti (kalenteria jne). Mutta mitäpä sitä muuta osais toivoakkaan kuin tarpeellisia ja käytännöllisiä asioita.

Olikohan muuta tässä välin? Kavereita tuli moikattua ja käytyä kahittelemassa jne.

Lauantaina 28.12. olis hotellilla ollut Einin keikka. Mutta en jaksanut käydä siellä...

Vuodenvaihteen vietin kotona, missään en siis käynyt iltaa viettämässä. Vuodenvaihteen perinteinen ateria käytiin syömässä siskon luona.
****  ****  ****  ****
Nyt tammikuussa alkaa Revontuli-opistolla älylaitteiden opastus (kännykät, tabletit), jossa olen vetäjänä. Samantapaista kuin syksyllä vetämäni kurssi: älylaitteiden käyttöön liittyvää opastusta ja ohjausta. Mikäli esimerkiksi älykännykän käytöön liittyviä juttuja haluaa opiskella tai haluaa opastusta, niin kirjastossa maanantaisin. Eka kerta tais olla 13. tammikuuta?
****  ****  ****  ****
Uutisvirrasta poimittua:
Vuodenaikaan nähden luminen talvi, uutisen mukaan (Yle 23.12.2019) lunta Sodankylässä paikoin lähes metri lunta. Jonkun mukaan puolisen metriä normaalia enemmän?

(Sää ja lämpötila on vaihdellut laidasta laitaan - joku päivä saattaa olla pakkasta -25 ja seuraavana aamuna plussan puolella.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti