torstai 2. tammikuuta 2020

Kevään 2020 ATK-kursseja (Revontuli-opisto)

Vuoden vaihtuessa ja kevätkauden alkaessa Revontuli-opistossa alkaa uusia kursseja.

Kirjastossa jatkuvat syksyltä tutut digiopastukset uusilla kursseilla. Kevään kurssi ovat jaoteltu neljään eri aiheeseen (ja kurssiin), jotka ovat älylaite (kännykkä, tabletti), kamera (kuvaaminen ja kuvanmuokkaus älylaitteella), sähköposti ja netti (netin ja s-postin käyttö) sekä sosiaalinen media (somejutut eli Facebook, WhatsApp jne). Lisäksi aivan uutena kursseina ovat Office-pakettiin kuuluvien ohjelmien opiskelu (Word eli tekstinkäsittely ja Excel eli taulukkolaskenta). Ite olen vetämässä tekstinkäsittelyn kurssia.

Jokaisesta aihetta käydään kolmena päivänä läpi kolmena eri maanantaina. Digiopastukset noudattelevat samaa kaavaa kuin syksyn kurssilla: aluksi "kalvosulkeiset" aiheesta, jonka jälkeen yksilöllisempää opastusta laitteiden käyttöön.

Järjestökeskus Kitisellä alkaa nyt tammikuussa digikahvila. Kokoontuminen perjantaisin klo 13 alkaen, ensimmäinen kokoontumiskerta näyttäisi olevan 17.1.2020. Keskustelua, neuvontaa ja opastusta digiasioissa.

Sodankylän kursseista voi lukea vaikkapa opiston sivuilta. Ilmoittautuminen kursseille netissä tai soittamalla opiston toimistoon.

Tulen varmaan lisäämään opiskelumateriaalia tälläkin kertaa nettiin. Syksyn digiopastuksen materiaali löytyykin sieltä jo. Päivitän materiaalia sitä mukaa kun materiaalia tulee lisää.

Sompio-lehdessä to 2.1.20 ilmestynyt mainos
(väärä päiväys kuvassa, pahoittelut)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti