lauantai 16. marraskuuta 2019

Pikaiset kuulumiset ja uutisvirrasta poimittua (vko 46/2019)

Näköjään jälleen viikko kulunut edellisestä merkinnästä ja postauksesta. Klassinen "kuluupas aika nopeaa" sopinee tähän hyvin.

Mitäpä tänne kuuluu? Ei kait kummempia, samaa arkista ahertamista. Maanantait ja tiistait varattu digiopastukselle, muina aikoina jotain muuta. Pääasiassa valmistelen tai suunnittelen tulevia opastuksien sisältöä.

Yskä on vaivannut. Tai oikeastaan yskän jälki- ja eteenkin sivuvaikutukset. Nimittäin jossain vaiheessa yskin sen verto rajusti, että kylki kipeytyi. Onkohan joku lihas revähtänyt? Toivottavasti ei kuitenkaan kylkiluita ole poikki.

Tylsyys meinasi vaivata eilen perjantaina, joten suuntasin puolenpäivän jälkeen ajelulle. Tais oikeastaan olla yhen jälkeen? Joka tapauksessa... Ihmettelin miksi liikenteessä on paljon porukkaa. Autoletkoja ajamassa kohti Rovaniemeä. Sitten muistin kuulleeni alkuviikosta Ylen uutisen, jonka mukaan tällä viikolla olis intin harjoitus täällä pohjoisessa. Soltut palaamassa kotiin?

Uutisista tulikin mieleen. Tällä viikolla ei ole muuta postia oikein tullut kuin uutisia. Nimittäin aamulla on jaettu Lapin Kansa, silloin tällöin joku lasku. Mutta Posti Oyj:n jakamaa päiväpostia ei ole tällä viikolla jaettu. Eikä varmaan ensi viikollakaan... Ja jos lakko jatkuu, niin siinähän vierähtää sitten kuukausi. No, puhelinlaskua kummempaa en odotakkaan. Ja jos onkin tulossa, niin saakoot odottaa.
*** *** *** ***
Tutkailin blogin tilastoja, viikon tarkastelujaksolla käydyimmissä postauksissa oli eräs julkaisu Alariesto-galleriasta. Yks kaks tuli mieleen... Viime talvena, vuosi sitten oli projekti liittyen museogalleriaan. Jos käsitin oikein, liittyi projekti jotenkin museon/gallerian interaktiiviseen esittämiseen tjsp. Onko siitä kuulunut mitään? Onko sitä edes mainostettu missään? Outoa, perin outoa...

Olen aiemminkin kritisoinut hiljaiseloa. Hei haloo! Pitäkää ääntä! Mainostakaa niitä halvatun palveluita ja juttujanne, ettei ne pölyty jossain komeron nurkassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti