maanantai 21. lokakuuta 2019

Syyslomaviikon terveiset!

Just... Unohdushan se kävi! Tai laiskuus. Tai molemmat. Suunnitelmat kuiten muuttui. En nimittäin syystä tai toisesta julkaissutkaan tätä päivityste viime viikolla. Loppuviikosta alkoi nuha hieman vaivaamaan, lisäksi digiopastuksen diaesityksien kanssa (aiheena pankkipalvelut) hieman aikaavievää hämminkiä. Mutta tässäpä sitä nyt ollaan!

Tällä Viime viikolla on vietetty syyslomaa. Vanhaan hyvään aikaan taidettiin tuntea nimellä perunannostoloma. Osassa kouluja lomaa on vietetty tällä viikolla (vko 42/2019), osalla se on vasta ensi viikolla. Pituuskin kait vaihtelee parista päivästä koko viikon kestävään lomaan.

Mitenkä omalla kohdalla tuo syysloma? Vedän kansalaisopistossa parina päivänä digiopastusta, joten sillä perusteella lomaa "vain" nuo pari päivää. Lopun aikaahan olen virallisesti työtön, ja työttömillähän ei ole virallisesti lomaakaan... Muutenhan kansalaisopistossa vietetään syyslomaa koko viikko.

Mitäs olen tällä viikolla tehnyt? En juuri mitään. Lomaillut koko rahan edestä. No sen verto työjuttuja olen tehnyt, että olen selvitellyt digiopastukseen liittyviä juttuja. Eli olen etsinyt tietoa näistä pankkipalveluista. Kuinka nämä uudet kirjautumisjutut toimii jne.

Alkuviikosta iski jonkinlainen "vimma". Ostosvimma nimittäin. Ostin nimittäin uudet kengät ja uuden läppärin. Vanha läppäri alkaa vetelemään viimeisiä, nimittäin akku ei kestä ollenkaan ja näyttö on aika huonossa kunnossa. Ja vanhat kengät... No ne ovat itse asiassa jossain hukassa. En tiedä edes mihin oon ne hukannut. Mutta nekin on ollut sellaisessa jamassa, että nekin olis pitänyt uusia jossain vaiheessa.

Torstaina ja perjantaina järjestettiin Arsome-tapahtuma, jossa työpisteperiaatteella esiteltiin tuotoksia. Eli taidetta (mm. korut, kirjat, kuvat, runografiti) ja musiikkia. Hitsi kun ei hoksannut kuvia räpsiä... Tapahtumassa kyllä otettiin kuvia (ja paljonkin) muiden toimesta, mutta ite en hoksinut kameraa käytellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti