sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Tilastoja, tekstei ja sekalaisia huomioita ja höpinöitä

Kevään 2019 merkintöjä,
tilanne 25.4.2019
Mikäköhän siinä on, että tänä keväänä on lisääntynyt kävijämäärät blogin teksteissä. Aiemmin yksittäisissä merkinnöissä kävijämäärät vaikuttaisi maksimissaan olevan parinkymmenen tietämillä, on luvut nyt tämän kevään merkinnöissä yli kolmenkymmenen. Taitaa parhaimmillaan ollut 60 tietämillä. Outoa, perin outoa...

Vaatimaton luonne? En sen kummemin ole mainostanut missään tekstejäni, vain parissa paikassa linkki teksteihin. Tiedonhakutuloksissa (Google jne) varmaan osa teksteissä tulee varmaan osalle lukijoista vastaan?

Päivän knoppitiedot ja muut höpinät
Laiskuus iski. Olisi pitänyt käydä loppuviikosta kirjastossa. En jaksanut. Enkä kyllä ehtinytkään sen puoleen. Kirjastolla on kansalaisopiston käsityöryhmien näyttely(itä), tällä hetkellä taitaa olla keramiikkaryhmien kevätnäyttely.

Ei siinä mitään, käväsen nyt alkavalla viikolla. Voisi lainata muutaman scifi-kirjan. Mielessä pyörii eräs kirja, josta on tehty elokuva vuonna 2013. Kyseessä on Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjat -kirja ja World War Z -elokuva. Luin tuossa IMDb-sivuston elokuvasivua, jossa listattu mm. elokuvan näyttelijät. Huomasi erään jännän jutun. Elokuvassa näyttelee Peter Capaldi, jonka rooli on Maailman terveysjärjestön lääkäri. Järjestö on englanniksi World Healt Organisation ja lyhennettynä WHO. Näyttelijän tuntevat tietävät että Capaldi on näytellyt myös tri WHO:ta... Sattumaa ehkä, mutta tällaisia sattuu.


Kirjoista mieleen... Kirppislöytöjä! Eli Arto Paasilinnan pari kirjaa olen ostanut nyt lähiaikoina kirppikseltä. Olenkohan maininnut asiasta, huono muisti...

Aiemmin olen ostanut Sotahevonen-romaanin, nyt tällä viikolla hankin Liikemies Liljeroosin ilmalaivat -teoksen. Kokoelma karttuu pikkuhiljaa.


Edit: +Paasilinnan kirjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti