maanantai 1. huhtikuuta 2019

Taidetta ja uutista

Uutiskatsaus
Reidar Särestöniemi (1925-1981) on eräiden määritelmien mukaan tunnetuimpia lappilaisia taiteilijoita. Särestöniemi-museo järjestää ensi syksynä näyttelyn aiheena Reidar ja luonnonsuojelu, johon museo etsii lainaan yksityisomistuksessa olevia teoksia. Hakusessa on ainakin Lapinkylä jää tekojärven alle vuodelta 1977. Asiasta kertoo mm. Lapin Kansa.

Se on taas se aika vuodesta, se päivä vuodesta, kun uutisten uskottavuus lähentelee nollaa. Kyseessä siis perinteinen aprillipäivä, jolloin uutisten joukkoon ilmestyy mitä uskomattomimpia uutisia. Eli uutisissa kerrotaan mitä ihmeellisimmistä asioista, jotka eivät ole totta. Pilailu-uutisia siis, kuten perinteeseen kuuluu. Pilailu-uutisista voi lukea mm. MTV:n (2019) ja Ylen (2018) sivuilta.
Kaikki ei ilmeisesti tiedä milloin aprillipäivä on?
Lapin pelastuslaitoksen FB-päivitys
uudesta pyörään liittyvästä palvelusta

Muut aiheet
Käväsin viikonloppuna katsomassa standuppia hotellilla. Ihan mukava keikka, suurin osa setistä/seteistä oli sellaista jota aiemmin en ole kuullut.

Sunnuntaina siirryttiin kesäaikaan. Eli perinteinen kellojensiirto-operaatio... Muutaman vuoden sisällä sekin operaatio on historiaa. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti