tiistai 19. helmikuuta 2019

Sekalaiset merkinnät, vko 8/2019

Lueskelin erästä huumorimielessä ylläpidettyä sivustoa, jolle kerätään erinäisiä kirppislöytyöjä. Yhteistä näille kirppislöydöille ovat niiden hinta-laatu-suhde. Paskoja kirppislöytöjä, kuten sivuston nimikin kertoo. Mielenkiintoni herätti merkintä muumimukista. Tai oikeastaan se mikä mukista oli jäljellä. Tai siis ei ollut jäljellä. Mukista nimittäin vain pohja jäljellä. Herääkin kysymys miksi. Miksi kaupata jonkun rikkinäisen kupin pohjaa?!

Jos aiot myydä tai ostaa muumimukeja, suhteellisen realistisen hintakäsityksen saa esimerkiksi Muumimukit.com-sivustolta. Kaikki mukit nimittäin ei ole satasien arvoisia... Eräs lukemani muumi-aiheinen artikkeli neuvoikin tarkistamaan hinnan sivustolta. Lisäksi tarkistuslistalta löytyi erinomainen neuvo: onko kyseinen muki vielä tuotannossa ja/tai myynnissä kaupassa. Silloin hintataso on se mikä kaupassakin (10 - 20 euroa).

Kirppiksestä mieleen. Pitäisi varmaan joskus varata kirppispöytä ja viedä ylimäärästä kampetta myyntiin. Olen yrittänyt käydä läpi kaappeja ja varastoja, turhan tavaran karsimista jne. Kirjoja, joita harvemmin lukee; leffoja ja sarjoja, joita harvemmin katsoo; vaatteita, joita en pidä... Ans kattoo, josko kuun vaihteessa ois jonkinlainen kasa, että kannattais varata pöytä.

Tämän viikon tapahtumia ja muut höpinät
Keskiviikkona (20.2.19) liikuntahallilla olis SuomiMies seikkailee -tapahtuma. Kehonmittausta eli kehon koostumusta (rasvat, lihakset yms). Vois kävästä analyysit tekemässä kropan kunnosta...

Lauantaina (23.2.19) olis hotellilla standup-tilaisuus, esiintyjinä Anitta Ahonen ja Ursula Herlin. Voisi käydä pitkästä aikaa kylillä hieman iltaa viettämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti