torstai 8. marraskuuta 2018

Videoita ja vapaa-ajanviettoa

Saattaa olla hieman harhaanjohtava otsikko, videoita ja vapaa-ajanviettoa, mutta paremmin ei kenties voisi merkinnän sisältöä kuvailla. Otsikkoa miettiessäni pohdin mitä käsittelisin merkinnässä. No tylsänä ihmisenä laitoin just sen mitä aionkin käsitellä tekstissä... Joku muu tai jossain muussa tilanteessa olisi voinut kehitellä kiinnostavamman otsakkeen, mutta mennään tällä.

Kaverin käväs lokakuussa paikkakunnalla, ja kävimme kylillä. Kuulumiset vaihtamassa ja ihmettelemässä maailmanmenoa. Sattumalta intin porukka oli myös liikenteessä. Hieman raskaammalla kalustolla tosin. Pari tankkia ajoi keskustan läpi kohti kasarmia. Kuvasin videonpätkän tapauksesta. Lyhyt video löytyy YouTubesta.

Vaikka armeijapaikkakunnalla koko ikäni asunut, harvemmin tulee silti nähtyä vastaavaa. Tankit ym raskaampi ja jämerämpää kalusto on jäänyt näkemättä. Yleensä olen nähnyt armeijan liikuvan miehistönkuljetusajoneuvoilla. Eli jalkaisin, pyörällä tai Sisun lavalla (maastokuorma-auto Wikipediassa).

Selasin juuri nettikauppoja ja netissä toimivia kauppoja. Olen himoinnut jo pitempään (tämän syksyn ajan?) erästä retropeliä. Nimittäin Nintendo classic mini -peliä. Pitäisikö hankkia?

Muut huomiot
Olen kerännyt puhelimen kirjanmerkkeihin aiheita, joita voisi käydä läpi. Kerääntynyt taas ruhtinaallisesti, kohta liiankin paljon. Pari viimeisintä linkkiä käsittelee eri valvontaelimiä. Toinen on Mainonnan eettinen neuvosto (MEN) ja toinen Julkisen sanan neuvosto (JSN) Valvovat mitä mediassa sanotaan tai mainostetaan, onko hyvien tapojen mukaisia jne. Miksiköhän näihin tahoihin törmäsin? Lueskelin sosiaalista mediaa käsittelevää keskustelua (okei, myönnän, luin blogijuoruihin keskittyvää juorupalstaa). MEN oli antanut langettavan lausunnon jostain bloggaajan tekstistä, ei ollut tarpeeksi selkeästi merkinnyt mainos/yhteistyötekstiä.

Linkit (Wikipedia)
MEN
JSN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti