maanantai 24. syyskuuta 2018

Töitä ja töissä

Alkujaan piti julkaista viikonloppuna, mutta kiireiden vuoksi siirtyi myöhemmäksi...

Tilastot-osiossa on listattu haun avainsanoja, eli millä hakusanoilla blogiin on löydetty. Olen ihmetellyt pari päivää erästä hakusanakombinaatiota. Miten sijoitan itseni historiaan? Kuulostaa aivan historian tai filosofian yo-tehtävältä. Voisi melkeinpä tarttua joskus aiheeseen ja pohdiskella (ja kirjata) asiaa syvällisemmin.

YO-kirjoituksista mieleen. Tänään (pe 21.9.2018) taitaa olla abeilla kirjoitukset meneillään. Tai riippuen luku- ja julkaisuaikatauluista, niin menneet. Vuorossa taitaa olla aineet, jotka itse kirjoitin aikoinaan reaali-nimikkeen alla. Miten se nykyään muuten suoritetaan? 15 vuotta sitten mentiin kokeeseen, jossa vastattiin kahdeksaan eri kysymykseen. Pitääkö se nykyään olla valittuna / tiedossa ennakkoon mikä aihe/aine kirjoitetaan? Emmätiedämistäänmitään...

Linkkivinkki: Syksyn 2018 koepäivät Ylioppislastutkinto.fi-sivustolla

Pitkästä aikaa töissä. Tai no, termi taitaa olla työkokeilu. Uravalmennukseen kuuluva kuukauden mittainen harjoittelu. Näitä työkkärin juttuja ja toimenpiteitä työttömyyden minimoinniksi... No on tämä parempaa hommaa kuin nämä kuinka kirjoitan cv:n - jutut. Ja halavatun paljon mielenkiintoisempaa!

Tarkemaa työelämän analyysia ja kuulumisia myöhemmin.

Lopuksi kirkollisia uutisia. Tai siis kirkottomia uutisia. Kiihtelysvaaran kirkko paloi viikonloppuna maan tasalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti