tiistai 17. heinäkuuta 2018

Musiikillisia muistoja ja uutisvirrasta poimittua

Kuuntelin aamulla radiota, jossa soitettiin PMMP:n biisiä. Iski dejavu, flashback, mikä tää nyt on... Muistin syövereistä yks kaks pulpahti mieleen pari keikkaa. Aikoinaan Rovaniemellä asuessani kävin Tivolissa. Baari/disko, joka tätä nykyä on purettu. Pari keikkaa jäänyt mieleen. PMMP ja Tiktak ovat käyneet keikkailemassa Tivolissa. En nyt äkkiseltään muista tarkkaa ajankohtaa milloin kävin. Pikaisen googlauksen tuloksena 10-15 vuotta sitten. Onko siitä tosiaan niin kauan?

Heh... Olen seurannut Aasiakas-sivustoa, johon on kerätty asiakaspalvelijoiden kokemuksia ja sattumuksia asiakaspalvelutilanteissa. Tapauksien pohjalta kirjoitettu myös Aasiakas ei ole koskaan oikeassa -kirja. Jodel-sovellutuksesta löytyy myös aasiakas-alaryhmä, jossa käsitellään samanlaisia asioita. Nyt ainakin pääkaupunkiseudun ryhmässä kuhisee. Nimittäin HS uutisoi tästä ryhmästä. Tai oikeastaan kuinka eri kaupparyhmät reagoivat ilmiöön ja mikälaiset ovat kauppojen some-ohjeet. Aiheeseen liittyen moni miettiikin uskaltaako kertoa mitään missään. Varsinkin/vaikka Jodel onkin anonyymi palvelu (ei vaadi rekisteröintiä yms jne).

Viikonloppuna järjestettiin Tangomarkkinat. Ei tarvinnut paljon arvuutella kuka voitti, kun luki FB-päivityksiä. Sodankyläläislähtöinen Saana Sassali voitti kilpailun.

Helsingissä järjestetään tapaaminen. Siinä sinänsä ei mitään kummempaa. Mutta tällä kertaa tapaajina olivat Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit. Asiasta voi lukea lisää vaikkapa Ylen uutisesta.

Viime viikolla alkoi ennätyshelteet. Ja tod.näk. jatkuu tälläkin viikolla. Uutisen mukaan vaikuttanut mm. maastopalojana lisäävänä. Hellejakson pituus oli pari vuotta sitten pari viikkoa, ennätyslukemat (32) pari kolme vuosikymmentä sitten, kertoo Ylen uutinen.


Sattumalta näköjään edellinen merkintä viime viikon tiistaina. Tasan viikko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti