keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Tilastoja ja muita höpinöitä

Uteliaisuuttani tulin tarkistamaan blogin tapahtumia. Muutokset tilastoissa, onko tullut kommentteja jne. Uusia kommentteja ei ole, kävijämäärä on 46 tuhannen paikkeilla. Mutta päivittäisissä kävijämäärissä oli jotain hämmentävää, uutta jopa minulle. Yhden päivän aikana yli 100 kävijää! Mistä tällainen piikki? Yleensä kävijälaskuri nakuttaa muutami kymmeniä kävijöitä, ei satoja.
Onko jotain muuta? Ensi viikolla alkaa festarit. Elokuvajuhlat siis. Vois kenties käydä.

Olisko seuraavaksi knoppitiedon paikka? Voisi ajankuluksi listata erikoisilta vaikuttavia veroja:
¤ pelikorttivero
¤ kahvivero
¤ tulitikkuvero
¤ vanhanpojan ja -piianvero eli sinkkuvero (vähint. 24-vuotiaan naimattoman henkilön vero)

Kävin läpi kirjahyllyjä ja kaappejani. Josko osan tavaroista veisi pois, joko kirppikselle, varastoon tai ihan kylmästi roskiin. Ainoa ongelma taitaa tässä vaiheessa olla laatikoiden puute. Pahvilaatikoita kävin kyselemässä parista paikasta, mutta ei valitetavasti ollut. Pitänee kehitellä jotain muuta. Ehkä pitää sitten varastoida muoviin?

Roskista mieleen. Oli näköjään tullut Rabatin K-kaupan pihalle pari uutta kierrätysastiaa. Vaatekeräys? En nähnyt tarkasti mitä pönttöjen kyljissä luki, parkkipaikan vastakkaisesta/kauimmaisesta nurkasta kun yritin tihrustaa tekstiä. Tosiaan, tekstiilejä (ja muita maatuvia roskia) ei ole pariin vuoteen saanut kärrätä kaatopaikalle. Lisää voi lukea vaikka Ylen uutisesta. Kait ne kärrää net jonnekki?

PS/Edit:
Luin Sompio-lehden artikkelin kierrätyspisteestä. Ilmeisesti UFF on tän vaatekeräysjutun takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti