sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

S16062018

Hakusanoja, joilla blogi löytynyt:
- fuusiokeittiö
- lapsenmielisyys
- luontoaktivisti

Ihmetys, sillä en ole kait kertaakaan käsitellyt kyseisiä aiheita. Ainakaan suoraan... Ruuasta olen jotain kirjaillut, mutten fuusiosta. Minulle termi ensisijaisesti fysiikan ja kemian termi. Luonnosta olen tarinoinut, mutta en muistaakseni luontoaktivismista. Poislukien aiheesta tehdyn dokkarin mainostaminen.

Lapsenmielisyys? Neva höörd... Mitä se sellanen on?
Ja muihin aiheisiin...

Elokuvafestarit ovat pikkuhiljaa taputeltu kasaan, vielä tämä päivä (su 15.6.) jäljellä. Perjantaina pistäydyin kylillä, katsastamassa millainen festarihuuma tänä vuonna löytyypi. Samanlaista vilinää kuin aikaisempina vuosinakin. Pari kotimaista julkkista bongasin. Eli Kari Väänäsen, Neil Hardwickin, Timo Torikan, Laura Birnin ja Palefacen. Olihan siinä kerrassaan... Nähtyjen elokuvien saldoksi sain yhden ainoan leffan (Yösyöttö). On se enemmän kuin viime vuonna.

Olikohan muita aiheita? Ei kait... Tai, no... Sää, siitä on aina mukava purnata. Kummasti koko viikon ollut kylmä ja pilvinen sää. Mutta vasta nyt viikonloppuna sää on ollut siedettävä. Tainnut tänään vasta paistaa kunnolla aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti