tiistai 12. kesäkuuta 2018

Mieleni pahoitin

Tai ainakin osa on pahoittanut mielensä samalla hieman saanut palkokasveja sieraimiinsa. Eli FB:n vali(s)tuskanavalla ihmeteltiin alkavien elokuvajuhlien johdosta (innoittamana, siivittämänä?) tienvarsimainosten tilaa. Festarikyltti kumollaan ja väärät päivät... Kommenteissa lausuntoa niin puolesta ja vastaan. Loppujen lopuksi keskustelu rönsyillyt siihen malliin, etten pysy perässä. Kuka sanoi mitä ja oliko se nyt kuittailua itse kyltistä vai kyltin pystyttäjästä?

Niin, juu... Sosiaalisesta mediasta löytyy myös oma mielensäpahoittajat-ryhmä. Ei niin vakavamielinen, ainakaan vielä ei ole tapahtunut "räjähdystä".

Juu, ja muihin aiheisiin. Markkinat nyt maanantaina ja tiistaina, perinteinen festariviikon aloitus. Hieman vähänlaisesti porukkaa myymässä. Jos olisi tiivistänyt hieman, niin ei varmaan puoltakaan torialueesta täyttänyt. Nyt oli laajemmalle alueelle hajaantunut, ripoteltu, niin että koko torin alueella oli kojuja jossain nurkassa.

Perinteisten metrilakujen lisäksi tein löytöjä. Normaalisti en osta mitään lakujen lisäksi, mutta nyt piti ostaa. Ostin nk. kaasunaamarilaukun. Kätevän kokoinen ja mallinen. Edellinen alkoi olemaan sen verto rispaantunut, että parempi ostaa kun saa. Eikä noistakaan tiedä saako enää mistään.

Laukusta maksoin kympin. Varusteleka myy samoja laukkuja myös kympillä, mutta hintaan voinee lisätä postituskulut. Eli pari euroa halvemmaksi tuli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti