sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Siivousta ja muuta blogin viilausta

Emmä tiiä... Jonkinlainen digitaalinen siivousvimma iski.

Kävin läpi lukulistaa, listaa lukemistani blogeistani. Päädyin siivoamaan listaa, raakkasin pois blogeja joita en lue. Lisäkriteerinä blogin päivitystahti. Jos ei merkintään pariin kolmeen vuoteen (tai peräti viiteen kuuteen vuoteen), ei sitä jatkossakaan päivitetä. Siis poistoon!

Myös oma blogi joutui siivouksen kohteeksi. Kävin läpi tunnisteita, kuinka monta merkintää kussakin asiasanassa on. Samalla periaatteella mentiin, vähäisen käytön sanat yhdistin johonkin paremmin kuvaavaan tunnisteeseen. Esimerkiksi kuljetus-asiasana läks kokonaan pois (vain yksi merkintä). Agenda-sana (16 kpl) on sen verto lähellä ajankulu-tunnistetta (168 kpl), että nämä kaksi yhdistettiin.

Ei siinä mitään. Vaikka osa lukulistan blogeista lähti, viikolla törmäsin kolmeen keräily-aiheiseen blogiin.

Olikohan muuta? Kirjoitan tätä merkintää lauantaina, ja tunnin päästä alkaa Putous-ohjelman finaali. Kumpi on parempi, Tanhupallo vai Ansa Kynttilä?

Tosiaan, tunti aikaa kulutettavaksi. Mitäköhän tekisi? Vois tutkia vaikka Huuto.net-sivuston tarjontaa. Löytyisikö jotain mielenkiintoista halvalla? Postimerkkitilanteen voisi katsastaa.

Näköjään myynnissä klassikkoteos kohtuuhinnalla. Kyseessä on siis Noidan käsikirja. Nuortenkirja, täynnä kauhua... Juttujen perusteella 1980- ja 1990-lukujen lasten suosikki ja suurin painajaisten herättäjä. Kuulun itsekin tähän joukkoon, kukapa tästä teoksesta ei pitäisi. Pitäiskö ostaa? Tai tarkemmin ottaen huutaa? Harvemmin tulee vastaan kohtuuhintaisena. Jos pysyy alle 30€ (postikuluineen), niin olen mukana!

Facebookista löytyy kirjalle omistautunut ryhmä.

Retrohitiksi noussut 1980-luvun kirja revitään käsistä – tämän vuoksi siitä ei ole otettu uusintapainosta, Suomen Kuvalehti 27.1.2018
Löytyykö hyllystäsi tämä hyytävä kirja-aarre? Nyt sillä voi tienata jopa sata euroa, IS 26.1.2018


Edit 12.3.2018
Myynnissä-osio käytössä. Löytyy pari kirjaa ja muutama postimerkki.

2 kommenttia: