keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Poimintoja uutisvirrasta

Uutiskatsauksen aika? Olisi voinut loppuviikkoonkin säästää, mutta laitetaas sen sijaan nyt. Sen verto mielenkiintoisia aiheita, että pakko mainita tuoreeltaan.

Suurempi tulipalo tässä viereisellä kadulla, kolmen asunnon rivitalo paloi asuinkelvottomaksi. Tulipalosta Tilannehuone-sivustolla. Kummastuttaa hieman uutisten taustatiedot. Uutisessa mainitaan paikan olleen 4 asunnon rivari, mutta tietääkseni asuntoja vähemmän.

Btw, kyseinen rivari palanut toistamiseen. Joskus 1990-luvulla paloi ekan kerran. Ei yhtä pahasti kuin nyt. Rajoittui yhteen asuntoon, ellei peräti yhteen huoneeseen? Tällä kertaa tietojen mukaan lähti ullakolta ja paloi (lähes) koko kämppä.

Linkit
Lapin Kansa
Kaleva

Urheiluasioihin seuraavaksi. Piakkoin alkaa talviolympialaiset Etelä-Koreassa. Klassinen ja perinteinen säätäminen kisa-alueen toimivuudessa. WC- ja suihkutilat ovat uutisen mukaan hieman alimitoitetut. Parinkymmenen henkilön joukkueelle stadionin pukuhuoneessa pari suihkua ja yksi toiletti. Saattaa tulla tungosta...

Poiminta taiteen maailmasta: eräitä teoksia vaaditaan poistettavaksi esittyviltä, #MeToo-kamppanjan hengessä. C'moon! Mennäänköhän tässä jo hieman ohi ja yli itse asian?

Taideuutisesta kertoi Helsingin Sanomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti