perjantai 17. marraskuuta 2017

Perjantain sekalaiset huomiot

Juuri kun sain mainittua puhelinluetteloiden katoamisesta, niin postilaatikkoon kolahtaa Sodankylän palveluhakemisto -opus. Teos, jossa listattu alueella toimivien yritysten yhteystietoja. Kohtalon ivaa, sattumuksien ironiaa?

Yhden vian huomasin palveluhakemistossa. Vaikka uusia(kin) tietoja hakemistosta löytyykin, ei sitä ole päivitetty muitten tietojen osalta. Yrityksien numeroita, joita ei ole ollut varmaan pariin kolmeen vuoteen. Esimerkiksi kirppiksiä on listattu kolme, vaikka niistä on olemassa tietojeni mukaan vain yksi. Toinen on lopettanut vuosia sitten, toinen muistaakseni tänä kesänä.

Sama ongelma on näissä matkailuesitteissäkin ja kartta-brosyyreissä. Vanhoja tietoja, yrityksiä joita ei ole enää olemassa, kotisivuosoitteet vääriä. Esimerkkinä annettakoon Alariesto-gallerian kotisivut. Kunta uudisti kotisivunsa kolme(?) vuotta sitten, jonka johdosta gallerian sivut poistuivat kunnan palvelimilta. Vieläkin linkittävät sinne kunnan sivuille...

Olikohan muuta? Perjantai-ilta. Ei suunnitelmia. Iltarientoihin en ole menossa, vaikka hotellilla olis perinteiset pubivisa- ja jami-ilta. Vietän iltani siis kotona. Pitäiskö katsoa joku leffa? Tuleeko töllöstä mitään kiinnostavaa vai turvaudunko leffakokoelmani antimiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti