maanantai 20. marraskuuta 2017

Ei ole aikaa

Valitettavasti ei ole antaa aikoja tällä hetkellä, ottakaa yhteyttä ensi vuoden puolella. Näin siis tk:ssa, josta yritin varata aikaa astmakontrolliin.

Tautilistalleni kuuluu astma (sisäsyntyinen kuulemma/käsittääkseni), puhjennut joskus 1990-luvun puolessavälin. Tässä vaiheessa kiitos surullisenkuuluisalle Kitisenrannan silloin sisäilmaongelmaiselle koululle, nykyäänhän siellä ei kuulemma ole ongelmia ollenkaan... Astman vuoksi pitäisi käydä säännöllisesti astmakontrollissa, PEF-puhallukset ja spirometrit jne. En ole jostain kumman syystä saanut aikaiseksi käytyä testeissä. Aikapula kenties ja astma on ollut kontrollissa, niin ei ole ollut tarvetta. Kesällä huomasin kohtauslääkkeen olevan vanhenemassa, päätin uusia reseptin. Myöhemmin kuulin reseptin uusineen lääkärin laittaneen sivuhuomautuksen astmakontrollin tarpeesta. Nyt kun olisi aikaa, niin päätin pirauttaa tk:n aikuisneuvolaan. Ettei kosahda seuraavalla kerralla siihen, ettei ole käyty astmakontrollissa.

Aaargh! Ei oo aikaa, joten ei sitten käydä! Soitetaan sitten uudestaan parin kuukauden päästä.

Onkohan tuo uuden tk:n rakentaminen millä mallilla? Kumpikohan ehtii ensin tapahtua, uusi "hyvinvointikeskus" valmis vai astmakontrolliin aika?

Uula kuittaa ja kiittää! Lähden tästä tekemään ruokaa, jonka jälkeen suunnistan jumpalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti