sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Sunnuntain sekalaiset vol n+1

Pitänee tälle viikolle jotain rustata. Piti kirjoittaa jo viikolla, aloitin rustaamisen eilen lauantaina, josko tänään sais jotain merkintää aikaiseksi.

Jokin aika sitten mainitsin urheilu/jäähallin, taisin mainita rakentamisprojektit ym. Alueella on aloitettu maatyöt, eli puuston raivaus ja maa-aineksien siirto jne. Viikolla luin, että jäähallille on valittu urakoitsija, rakentaja on siis valittu. Hieman ihmetyttää. Mitenkäs työt voidaan aloittaa, jos rakennusyritys valitaan vasta pari kuukautta myöhemmin? Tai no, voihan ne tieten olla omana projektinaankin. Mielikuva lähinnä koko homma yhtenä pakettina...

Sodankylässä tosiaan rakennetaan uutta ja puretaan vanhaa. Mielessä pyörinyt ajatus kuvien ottamisesta, kehityksen dokumentointia voisi sanoa. Muutaman kuvan räpsin jo kuun alussa, mutta sain siirrettyä ne koneelle vasta nyt.


Pitäisiköhän vaihtaa puhelinta? Toinen puhelin alkaa kenkkuilemaan. Kuulokkeessa varmaan vikaa, sillä rätisee ja metallinen vivahde. No, onhan se jo ollu itellä varmaan viitisen vuotta. Ja puhumattakaan siitä, että kuuluu alemman hintaluokan luureihin. Maksoi muistaakseni 60 euron luokkaa, kun ostin. Perusluuri, ilman mitään sen kummempia herkkuja...

Tosiaan, omistan kaksi puhelinta. Aikoinaan tuli hankittua toinen liittymä, kun oli tämä Zeroforty-liittymä myynnissä. Olikohan siinä 1000 viestin paketti? Laskut alkoi huitelemaan yli 40 euron, suurin osa oli tekstareita. Laskun loppusumma putos ajoittain jopa 15 euroon. Säästöä? Puolet pois, niin kannattavaa.

Aurinko paistaa ja mukavan kirpeä päivä. Onkohan pari astetta pakkasen puolella? Ilmatieteenlaitos tainnut luvata jopa 5 asteen pakkasia tälle päivälle. Ja parin asteen pakkasia ja puolipilvistä koko ens viikolle. Kait se on uskottava, että syksy on vaihtumassa talveksi.

Mistä vielä pitikään kirjoittaa? Pitää tarkistaa tunnisteet... Yleensä laitan ne ennnen ko alan kirjoittamaan tekstiä. Eräänlainen muistilista, suunnitelma, aiheita joita vois käsitellä.

Perjantaina käväsin baarissa. Perinteinen pubivisa, jonka jälkeen jäin seuraamaan jameja. Ens viikolla ois tiedossa hotellilla isommat bileet, Terppa 100 tais olla bileiden nimitys. Hitsi kun nimimuisti huono, ei muista ko etunimet... Pari henkilöä täyttää vuosia, Erppa ja Tero, ja nimistä väännetty nimi juhlille. Olikohan lauantaina esiintymässä peräti Eläkeläiset?

En tiedä käynkö ens viikolla missään, kun tuli käytyä tällä viikolla. Ei kait sitä joka viikko jaksa käydä riennoissa...

Ai niin, tapahtumista kun puhe! Vuosia tärähti mittariin lisää itellä(kin). Pitänee tästä suunnata kakun koristeluun. Laiskuus iski, valmista kaupan kakkupohjaa käytän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti