perjantai 21. heinäkuuta 2017

Tulevaa ja hieman mennyttäkin

Heinäkuun loppu lähenee vääjäämättä, reilu viikko kun kuukausi vaihtuu. Reilu viikko muuten lomailua jäljellä. Elokuun eka päivä starttais hommat kaupalla.

Aloin tuossa miettimään mitä kaikkea kesällä tulikaan tehtyä. Ei oikeastaan mitään erikoista. Missään kauempana en käynyt, kotikunnassa pyöritty. Mitään sen kummempaa suunnitelmaa kesälle ei ollut, joten ei ainakaan suunnitelmat ole mennyt pilalle.

Pari kulttuuri-osastoon/kategoriaan lukeutuvaa toimintaa kesän aikana tuli tehtyä. Kesäkuussa oli elokuvajuhlat. Tankavaarassa tuli käytyä. Alariesto-galleriassa vierailin (31v. tapahtuma). No siinäpä tais olla mun kulttuuriaktiviteetit tältä kesältä.

Lasketaanko disco kulttuuritapahtumiin vai onko se vapaa-ajantapahtuma? Viime viikolla oli kasari- ja ysärimusaan painottunut disco hotelli Sodankylässä. Siellä tuli vierailtua. Alkoi kymmeneltä, kas olin illan eka asiakas. Ja arpaonni suosi, kuoharilla. Oli palkintona lipukkeessa...

Ensi viikolla hotellin tapahtumissa olisi Bad ja Ryyd. Muistan jostain kaukaa nuoruudesta, tai ehkä ennemminki lapsuudesta jossain 90-luvun alkupuolella, kun radiossa soitettiin kaksikon biisejä. Pitää käydä kuuntelemassa ja verestämässä muistoja.

Kuuluu muuten kategoriaan väärin kuullut biisinsanat. Erään biisin kertosäkeessä kävellessä se hyllyy -osan kuulin/luulin olevan käveli se hyllyyn.

Ensi viikko vielä kesää ja lomailua jäljellä. Mitäköhän tekisi? Siis perjantain Bad ja Ryyd -keikan lisäksi. Pari kohdetta olis kyllä mielessä. Schjerfbeckin Toipilas näytteillä Siidassa. Rovaniemellä vois käväistä perinteisen Arktikum ja Korundi -päivän viettämässä. En tiedä, huono suunnittelemaan...

Linkit
Ehtaa tavaraa, YouTube
Bad ja Ryyd, WP
Missä he ovat nykyään, MTV3
Bad ja Ryyd, FB

PS.
Kirppikselle viety tavaraa (kirppis käsittääkseni kiinni/lomalla ens viikosta lähtien pari viikkoa). Itteltä meni jotain pikkukrääsää ja laatikollinen kirjoja. Esimerkiksi Paasilinnaa, kokoelmani tuplakappaleita yms. Olen siis kerännyt Arto Paasilinnan teoksia, muutamasta teoksesta kokoelmaani päätynyt useampi kuin yksi kipale. Näistä tuplakappaleista siis luovuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti