lauantai 10. kesäkuuta 2017

Musiikkiostoksia

Tulipahan ostettua pitkästä aikaa musiikkia, perinteisessä muodossa eli CD-levyllä. Tai ainakin perinteisemmässä muodossa. Perinteisin muoto taitaa olla nämä vinyyli- ja LP-levyt (ja jossain määrin C-kasetit). Nykyaikainen, modernimpi versio taitaa olla täysin digitaalinen ostaminen, eli verkosta ostetaan kappale tai albumi. Itse suosin enemmän levyjen ostamista kaupasta.

Mutta asiaan. Kävin eilen kirjastossa, sattumalta oli menossa poistomyynti. Pysähdyin CD-poistojen kohdalle ja pari levyä kiinnitti huomioni. Harvoin ostan levyjä poistomyynnistä (niiden kunto pääsääntöisesti auttamatta huono), mutta tällä kertaa mukaan tarttui kolme levyä. Tänään käväsin Säästökuopassa, jossa tein muutaman löydön tarjoushyllyköstä.

¤ Hugh Laurie: Didn't it rain
¤ Jippu: Kuka teki minusta tän naisen
¤ Kemopetrol: Play For Me

¤ Neljä Ruusua: Pop-uskonto
¤ Anna Puu: Melankolian riemut - Parhaat 2009-2015

Heräteostoksia, pakko myöntää... Musiikki valikoitui silti enemmän tai vähemmän tuttuuden takia, joko yksittäinen kappale tai artisti on tuttu. Ainoastaan Hugh Laurien musiikilliseen tuotantoon en aiemmin ole tutustunut (ainoastaan nähnyt pätkiä musiikkidokumentista). Tämän takia ostin levyn... Muiden musiikkia olen kuullut/kuunnellut, mutta lähinnä yksittäisiä kappaleita.

Mitäs vielä? Kirjastosta lainasin erään scifi-klassikon kesälukemiseksi. Kyseessä on Douglas Adamsin Linnunrata-trilogian, yksissä kansissa. Maailman ainoa viisiosainen trilogia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti